Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężacznieszczęśliwy

Zakochałem się w dużo młodszej a mam żonę i dziecko

Polecane posty

Gość mężacznieszczęśliwy

Mam żonę, dziecko, wszystko mi się układa, a jednak czegoś mi brak, wpadla mi w oko pewna dziewczyna sporo młodsza ode mnie, jest również zajęta. Nie planuję romansu ani nic. Tak tylko chciałem się wyżalić. Może jakbym był kawalerem to próbowałbym u niej swoich szans.

Gość gość
typowe... stary facet zakochuje się w młodej kobiecie ponieważ, żona już mu nie wystarcza

Gość gość
następny do odstrzału! po jaką cholerę było ci małżeństwo? a dziecko to mebel? skup się na rodzinie a nie na cudzej żonie

Gość gość
Zrob se jeszcze tam dziecko,oleje cie zona tamta laska tez . Zostana ci alimenty i szukanie nastepnej ofiery dla twoich plemnikow:-)

Gość gość
smieszny temat boze jak je czytam to uszy opadaja faceci kto was zrozumiem jestescie zalosni kazdy z was powinnien wyginac nie jestescie potrzebni nikomu do szczescia tylko ranicie i bachory plodzicie nie potraficie kochac cale zycie !!!!!

Gość gość
Nie sądziłem, że tak mnie zmieszacie z błotem, ale może zasługuję na to. Nie napisalem że zdradzę żonę tylko podoba mi się inna. Myślę o niej, fantazjuje. Żona jest zajęta dzieckiem tylko ono się liczy. Zawsze ją będę kochał, ale chodzi mi o zauroczenie.

Gość gość
:D śmieszne kłamca :D boże zaraz kłamca kto to pisze w ogóle może powiedz imię tej kobiety i żony bo wiem kto ten temat załozył ha ha

Gość gość
Zdarza sie wielu ludziom tylko niewielu o tym mowi glosno

Gość gość
wez zamknij ta morde klamco już bo bez kitu obiecuje ci ze pozalujesz

Gość gość
to jest mówienie glosno ha ha anonimowo porazka wielkie big lov udawane jedna kobieta miala kochanka cale zycie i dzieci ciagle dzwonili do siebie i co to nie byla milosc ha ha musieli sie kochac skoro 20 lata byli kochankami on mial zone a ona meza i co :D siedzili ze swoimi partnerami bo musieli bo co rodzina powie a i jeszcze zewzgledu na dzieci i tak sie nie kochali a wszyscy to widzieli i co cala rodzina sie kloci i dzieci sie kloca bo ten romas juz na jaw wyszedl po czesci ha ha ale mi rozwiazanie :D

Gość gość
Bez przesady taki stary pryk ze mnie jeszcze nie jest. Nie mam nawet 40lat.

Gość gość
powiedz żonie, że jeśli nie schudnie to ją zostawisz

Gość lucy1
Skoro tylko wpadła w oko, zastanów się, czy warto dla chwilowej 'rozrywki' niszczyć małżeństwo? Jeśli to nie jest zwykłe zauroczenie, a miłość, dlaczego o nią nie walczysz? Napisałeś, że nie planujesz romansu, może sam nie wiesz czego tak naprawdę chcesz? Pamiętaj jedno: życie jest nieprzewidywalne i potrafi nas nieźle zaskoczyć... Nie jesteś pierwszy w takiej sytuacji i zapewne nie ostatni. Tylko od ciebie zależy, co z tym zrobisz...

Gość gość
. Nie napisalem że zdradzę żonę tylko podoba mi się inna. Myślę o niej, fantazjuje. xx To łobzuj starą a pod tamtą sobie trzepaj

Gość gość
A dlaczego Ty nie zajmujesz się dzieckiem razem z żoną?Człowiek,aby stał się wartościowy,powinien się rozwijać duchowo i szukać wartości w swoim życiu.A jak w tej chwili jest większa wartość od czerpania miłości bezwarunkowej od dziecka?Żona jako kobieta naturalnie to odbiera i tym samym staje się dla Ciebie mniej dostępna,bo u niej zmeniły się priorytety i wartości.Ty albo to zrozumiesz albo Twoje życie pełne będzie braków i pustek.Z takiego czegoś biorą się zdrady,nałogi itd.

Gość gość
Fantazjowanie o innej nie jest w porządku wobec żony,w katolicyźmie to grzech nawet.Tak zaczyna się kuszenie szatana,bo on nie lubi miłości ani kochających się rodzin/wg.ks.Michała Olszewskiego/.

Gość gość
8:10 taaa a kobiety to swiete i potrafia kochac wiecznie i tez przeciez nie zdradzaja o nie nie...

Gość gość
zyję trochę na tym świecie,pracuję z facetami/większość pracowników/ale do głowy mi nie przyszło by zakochać sie w jednym z nich pstryk i juz jestem zakochana? żałosne żaden facet zonaty/wolny nie zrobi ze mnie d*****,jeśli ja sama z siebie nie zrobię,mam zasady żaden facet nie zrobi z siebie męskiej d*****,jesli kocha żonę,szanuje rodzinę,ma zasady pogonić takiego zboczeńca!!!!! brzydziłabym się takim mężem i ojcem

Gość gość
Termin meska d***** okresla faceta ktory sie prostytuuje

Gość gość
Dobrze jest w tej sytuacji odpowiedzieć sobie na pytanie,, co jest dla mnie ważne w życiu?,,W jakim jestem punkcie?Czy jestem dojrzały? Mnie sytuacja przypomina dziecko,które dostając zabawkę odkłada/albo rzuca/ją w kąt i już marzy o następnej.

Gość gość
Jak się nudzisz to sie pobaw w Casanowę i uwiedź żone ponownie - myślę, że to jest wyzwanie na miarę mężczyzny... wyręcz ją w pracach domowych wyslij do spa, jak wróci zrób jej dobrze, ale JEJ, nie sobie, przestaniesz się nudzić i romans powróci.

Gość gość
męska d***** to także facet który myśli o innej , a wiesz co to jest zdrada psychiczna/emocjonalna? autor niech skupi się na żonie i dziecku a nie na cudzej żonie!!!!!!!!!!!!!

Uważaj, to może być zwykły "kryzys wieku średniego", trzeba przezwyciężyć, jeśli chcesz zatrzymać rodzinę. Twój mózg zaczyna zauważać szanse, które ci umykają. Życzę powodzenia, Tobie i kobiecie, którą na pewno bardzo kochasz, tylko ta miłość trochę "ewoluowała" w obliczu dnia codziennego.

Z samego faktu, że sobie fantazjujesz nic złego nie wynika. Jeśli żona jest zbyt skupiona na dziecku, pomóż jej w ogarnianiu spraw przy nim, będziecie mieli więcej czasu dla siebie. Mnie po ośmiu latach związku kręcą inni, ale to męża kocham i go nie wymienię.

Gość gość
masz z nim kontakt?

Gość gość
Ty berwaalka zrób coś ze sobą,zamiast dawać głupie rady.Zobacz co napisałaś:kochasz męża ale go lekceważysz w myślach.I nie wymienisz go,a co to mebel jest w Twoim życiu?Jak tak wygląda miłość to ja dziękuję.

Gość gość
1) A czy ty wiesz co to jest zdrada fizyczna? 2) Kiedys czytalem ze kobiety uwazaja ze faceta najbardziej zdrada emocjonalna, a faceci uwazaja ze kobiety zdrada fizyczna - czyli te ktore samych sie boja (dlatego kobieta po zdradzie fizycznej mowi: "to byl tylko seks" a facet ze to byl az seks) 3) nie drzyj japy slyszalem tez ze osoby ktore uzywaja wiecej niz 3 wykrzyknikow pytajnikow sa niezrownowazone 4) nie wymyslaj wlasnych definicji ktore juz zostaly wymyslone i objasnione (meska d****a)

Gość gość
To jeszcze raz ja gosc z 9:33 i post byl adresowany do tej co daje milion wykrzyknikow

Gość gość christiana dior
a ja jestem zajęta a zakochałam się w koledze z pracy, to nie jest tak jak piszecie, że to kaprys, ja tego nie chciałam, po prostu stało się, dlatego rozumiem cię mężu nieszczęśliwy, ludzie nie są monogamiczni, taka prawda...

Gość gość
Widujesz ją często autorze?