Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość były singiel

Do tej pory byłem samotny i unikałem żonatych kumpli a teraz ja się z nich śmiej

Polecane posty

Gość były singiel

Mam prawie cztery dychy na karku. Wszyscy moi kumple, nawet te największe niedojdy, jakoś pożenili się, porobili dzieciaki, a ja zostawałem zawsze sam. Czasem denerwowało mnie jak któregoś kumpla z dawnych szkolnych lat spotkałem gdzieś w sklepie i on do mnie z tekstem - no jak tam? Nadal się nie ożeniłeś? Wiedziałem. Kurfa, nie wiem, co miało oznaczać to "wiedziałem" ale miałem ochotę mu w ryj przypiertolić normalnie w sklepie w kolejce. Dziś już nie muszę ich unikać. Dziś chodzę dumny z podniesioną głową! Oni też mają po 40 lat i ich żony też się zestarzały. A ja mimo tego samego wieku mam dwudziestoparoletnią PRZEŚLICZNĄ i PRZECUDOWNĄ żoneczkę zza wschodniej granicy. Teraz jak oni mnie widzą z taką laską na ulicy to robią oczy w słup! :D A jak jeszcze zobaczą, że obydwoje mamy obrączki na palcu to aż im kopara opada :D :D :D Chuj wam w doope dawni kumple!!!!!!!! :D :D :D :D Wracajcie do swoich bab, a ja idę posuwać moją szczupluteńką jak modelka żonę :D :D :D :D :D :D :D PS. Kocham moją żonę nie tylko za wygląd zewnętrzny. Jest naprawdę bardzo sympatyczną i uczynną dziewczyną. Ale nie mogę sobie odmówić tej chwili zemsty, by nie wsadzić im szpili za wszystkie dawne lata. Tak więc wracajcie dawni kumple, do swoich grubych kwok! Ja obejmuję swą żoneczkę jak modelkę i idziemy robić swoje :)

Gość gość
Widać, że tylko do ******** ci ona potrzebna męski śmieciu :O

Gość gość
100/100! Też tak miałem i też ma młodziuteńką żonę!

Gość gość
cool story bro:D

Gość gość
Stary 40 letni ramol ze śmierdzacymi jajami a psychika 5 latka :-D jesteś odrazajacym smierdzacym g0/0wnem :-D

Gość gość
a pomyślałeś choć przez chwilę jak nieszczęśliwa za kilkanaście lat będzie ta dziewczyna opiekując się małym dzieckiem i dziadkiem, który jest jego ojcem, czy myślałeś tylko o sobie?

Gość były singiel
@ gość dziś Uwielbiam jak się wściekają tacy jak ty :) A jeszcze lepszy ubaw mam z nich na ulicy jak widzę twarzą w twarz. Idzie taki Heniuta czy inny Maniek, niegdyś taki dumny, teraz prowadzony niemal jak na smyczy przez grubego babsztyla i widzi jak ja obejmuję śliczną żoneczkę, jak moje pocałunki smakują jej zmysłowe usta. Szlag trafia takich jak ty, co? :D :D :D

Gość gość
Piękna opowieść. Życzę Wam szczęścia. Naprawdę. Nikt nie powinien być sam. Cieszę się, że znalazłeś swoją drugą połówkę i jesteście szczęśliwi :)

Gość gość
Nie jesteś jedyny. Coraz więcej facetów bierze sobie za żony różne Rosjanki, Białorusinki, itd. Szczerze? Mają rację! Tamte są piękne, śliczne, zadbane, a przede wszystkim - pracowite (!) w odróżnieniu od naszych leniwych słonic. BRAWO były singlu popieram!

Gość gość
Czesto uprawiacie sex?

Gość gość
Gratuluję! Ja też do tej pory byłem samotny i unikałem żonatych kumpli, a teraz ja się z nich śmieję, bo muszą brać kredyty na studia dla swoich dzieci, a ja dzieci nie mam, tylko kota! Pozdrawiam!

Gość gość
Patrzą i się dziwią, że masz kogoś, a nie, że masz młodą. I się zastanawiają, że taki dzieciak Cię chciał. Później gadają, że złapała frajera i teraz ma kasę. Te lata samotności trochę Cię skrzywdziły, widać, żeby nie powiedzieć, że skrzywiły. Najważniejsze, żeby żona była młoda i chuda, nie? Za 20 lat kolejna zmiana? No chyba żeś se wampira dorwał :D

Gość gość
No cudownie się ustawiłes. Płaciłes w rublach czy dolarach? One tylko na to czekają. Co jej za różnica czy jest z tobą czy kim innym. Wyjechała zza żelaznej kurtyny. Uwierz mi trochę z tobą posiedzi póki się nie wyrobi i ucieknie do swojego kozaka ;) ilu moich kolegów tak zrobiło to nie zlicze nawet. Ale ciesz się tym co masz póki możesz

Gość gość
Jej kozak czeka cierpliwie i po nią przyjedzie. Polakom dla nich brakuje temperamentu. Zwłaszcza przy różnicach wieku które wybacz póki co nie robią różnicy ale za 10 lat będziesz miał 50 a ona 30 i dalej będzie piękna a ty no niestety twój czas zacznie lecieć bardzo szybko i zobaczysz że to nie miało sensu. Ale dobry uczynek zrobiłeś. Nie przywiązuj się.

Gość gość
ładna historia , naprawdę zabawna. Tyle, że jaki 40-latek jest tak żałośnie głupi, żeby najpierw się chować przed kolegami jak wystraszona mysz, a teraz podbijać sobie ego tak żenująco. Synu...bycie mężczyzna to nie tylko siur w majtach i nawet laska z Ukrainy, bycie mężczyzną to posiadanie jaj i zachowywanie się jak facet

Gość gośćióweczka miła
Co do sprawności seksualnych 40-latków to trochę zabawię się w adwokatkę diabła. Kiedy miałam 22 lat i byłam na trzecim roku studiów to zauroczyłam się wykładowcą. Facet był dobrze po 40stce. Spotykaliśmy się niezbyt może długo i raczej po kryjomu bo wiadomo uczelnia, profesorowie... Doszło do seksu. Najpiększniejszy seks jaki kiedykolwiek przeżyłam. Nie to co moi rówieśnicy, którzy ledwo weszli i zaraz kończyli. On mnie pieścił z godzinę albo dwie (gra wstępna) aż zaczęłam go wręcz błagać żeby już wszedł bo aż całą spływam od intymnej wilgoci. A jak wszedł to było następne dwie godziny cudownego seksu. Oj, nie krytykowałabym samotnych 40latków. Bo niewykluczone, że sowiecka małolata poleciała właśnie na to.

Gość gość
Haha czyli wziąleś sobie ukrainska prostytutkę i jestes z siebie dumny. Koledzy owszem, są zszokowani, ale dla nich nie różnisz się niczym od Polek, które biorą sobie Arabów. One też są takie dumne z siebie haha.

Gość gość
Stary kawaler po 40 nie może być dobrym mężem czy kochankiem, bo nie byłby starym kawalerem. Ja jestem w stanie zrozumieć, że 40-latek jest cudownym kochankiem, ale to się bierze z doświadczenia. Taki co nigdy nie bzykał będzie w tym zakresie jak nastolatek... A i w życiu też nie będzie dobrym partnerem, bo ma swoje przyzwyczajenia, tyle lat był sam, więc dzielić z kimś swoją przestrzeń życiową- to będzie dla niego problem. A to, że Ukrainka poleciała, no cóż tam jest bieda, dla nich Polak z przeciętną nawet kasą to jest szansa na wyrwanie się, taki awans społeczny.

Gość były singiel
Uwielbiam takie wściekania :D :D :D Tak się wściekają daceci-niedojdy usidleni przez stare maciory :D Tak się też wściekają stare maciory mające zamiast prawdziwych mężczyzn starych niedojdów :D :D :D Dla mnie te wściekania to miód na duszę :) Starym kumplom, tym, którzy mi docinali też nie mogę sobie odmówić takich mimowolnych uwag w stylu - o żona po kojenym dziecku znowu ci przytyła. Moja nie musi się odchudzać. Spójrz jaka cudowna. Taki patrzy i przecież widzę po twarzy jak go zazdrość zżera :D :D :D x Szanowna Bando Przegranych Kafeterianów! Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. Oto JA dziś śmieję się z was, przegrywusy życiowe z maciorami i po rozwodach. Śmieję się, bo wy albo walicie konia w łazience albo bzykając wasze maciory zamykacie oczy i wyobrażacie sobie jakąś laseczkę, która nawet w połowie nie jest tak piękna jak moja :D :D :D Ja nie musze sobie nic wyobrażać. Ja po prostu mam piękność na wyciągnięcie ręki :) Siema, przegrywy po przejściach :D 🖐️

Gość gość
prowo pijaka24lata h'u'j znowu wrócił z prowokacjami czuć jego styl na kilometr

Gość gość
twoja żona też się zestarzeje a i ty nie będziesz młodszy żal mi ciebie

Gość gość
Jakbys za zone znalazl 25 letnia ladna zgrabna Polke to mozna uznać to za wyczyn. Ale te ze wschodniej granicy leca na wszytsko z Zachodu i nawet Polak jest dla nich europejski. Co to za wyczyn.??!!Poleciala na Ciebie jako na gwarncje lepszego zycia. Zeby sie wyrwac z biedy. Ile to zarywa wschodnich bab zwyklaych Polakow. A Ty naiwny ze na pewno Ciebie kocha. BUAHA Kocha ale lepsze zycie, ktore ma u Twojego boku.

Gość gość
tylko teraz uwazaj, zeby cie nie otrula jak ex meza mojej znajomej :o one sa niezlymi zielarkami..

Gość gość
@ gość dziś prowo pijaka24lata h'u'j znowu wrócił z prowokacjami czuć jego styl na kilometr x W życiu! Pijak24 czy inny prawik nie potrafi 2 zdań sklecić poprawnie. Po drugie, pod względem psychologicznym - a znam się "conieco" na psychologii - takich mechanizm odgrywania się jest bardzo prawdopodobny. Facet długo był samotny, zazdrościł innym, a ci wyśmiewali się z niego i to nawet nie musieli się wyśmiewać wprost, żeby go zabolało (scenka ze sklepu), a teraz jak dorwał młodziutką d**encję to dawaj! Poniekąd rozumiem go. Rozumiem też zazdrość jego byłych kumpli. To naturalne. Młodość jest zawsze atrakcyjniejsza od wieku średniego i nie ma co udawać, że niby jest inaczej.

Gość gość on 41 lat
były singiel dziś x nie kozacz tak bardzo bo wyłazi z twoich postów onanista i prawiczek, tak sie podniecasz tym czy ona tlusta czy chuda bo to jest dla ciebie jedyne kryterium:-O Otóż mam dla ciebie zlą wiadomość - roochalem takie żonki jak twoja, udają orgazmy bo mają kase a jak tylko mężuś wyjedzie służbowo od razu szukają dyszla :-D zamiast sie podniecać jej tuszą zastanów sie czy jesteś jej w stanie dogodzić koootasem, to jest jedyny wskaźnik jakości związku z kobietą

Gość były singiel
Ale zazdrośników! :D Uwielbiam to! No dalej dalej! Zazdrośćcie mi wszyscy!

Gość gość on 41 lat
były singiel dziś x taa, strasznie ci zazdrościmy debilu tych rogów które albo już masz albo zaraz bedziesz miał :-D

Gość gość
jak ją poznałeś? też chcę?

Gość gość
Wbrew pozorom (mówi ten co wie "conieco" o psychologii) odzywające się tu głosy mają silny ładunek emocjonalnej zawiści, a wręcz zazdrości. Autor ma rację. Napawa się Waszymi odpowiedziami. Tak jak zapewne napawa się zdumionymi minami kolegów w realu. Takie zjawisko odwetu występuje bardzo często w psychologii. Jest nawet spotykane w Biblii. W psalmie 23 "Pan jest moim pasterzem" możemy przeczytać - Stół dla mnie zastawiasz na oczach moich wrogów. Autor ze swą wybranką (życzę im jak najlepiej) to zastawiony stół, a reszta otoczenia wrogów (np. forumowicze) zgrzytają zębami widząc jego szczęście. Ten mechanizm działa od wiek wieków i działał będzie nadal. Taki jest człowiek. Boli go, gdy ktoś ma lepiej.

Gość gość
Temat jest oczywiście zmyślony ale to szczera prawda,jak widzę tych wszystkich udających szczęśliwe związki ze starymi babami pod pachą i śliniącymi się na widok małolatów lub też będąc z nimi w związkach w tajemnicy przed dziećmi i żonami to moje szczęście bycia kawalerem korzystającym z uciech życia jest potrójne,co najmniej ...