Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość były singiel

Do tej pory byłem samotny i unikałem żonatych kumpli a teraz ja się z nich śmiej

Polecane posty

Gość gość
jako stara prukwa pytam się czego mam ci zazdrościć? młodej kobity? mnie tam baby nie kręcą to co mnie obchodzi z jaką sypiasz

Gość gość
gość wczoraj Gratuluję! Ja też do tej pory byłem samotny i unikałem żonatych kumpli, a teraz ja się z nich śmieję, bo muszą brać kredyty na studia dla swoich dzieci, a ja dzieci nie mam, tylko kota! Pozdrawiam! xxx Jarek?

Gość gość
Zwracam uwagę, że przez te trzy dni uzbierało się ledwie kilka wpisów Autora. Cała reszta to zazdrośnicy. Psycholog miał rację. Zawiść Was zżera, że komuś się powiodło. x Jest takie powiedzenie: Sąsiadowi krowa padła. Niby nic. A jakoś tak przyjemniej. x W tym jednym zdaniu zawiera się niestety polska mentalność. Aby tylko ktoś nie miał lepiej.

Gość gość
gość wczoraj Haha czyli wziąleś sobie ukrainska prostytutkę i jestes z siebie dumny. Koledzy owszem, są zszokowani, ale dla nich nie różnisz się niczym od Polek, które biorą sobie Arabów. One też są takie dumne z siebie haha. xxxxx tru story

Gość gość
gość dziś gość wczoraj Gratuluję! Ja też do tej pory byłem samotny i unikałem żonatych kumpli, a teraz ja się z nich śmieję, bo muszą brać kredyty na studia dla swoich dzieci, a ja dzieci nie mam, tylko kota! Pozdrawiam! xxx Jarek? xxxx :D:D:D:D tekst roku :D:D:D:D:D

Gość gość
Autor myśli chyba że jego żona nigdy nie bedzie stara ha ha ha