Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Martyska1218

Bia艂ystok Manicure hybrydowy i zabiegi na twarz kogo polecacie??

Polecane posty

Go艣膰 Martyska1218

S艂uchajcie dziewczyny szukam sprawdzonej kosmetyczki. Chce zrobi膰 艂adne paznokcie hybrydowe w sumie pierwszy raz mam z tym do czynienia .. oraz zastanawiam si臋 nad jakim艣 zabiegiem nawil偶aj膮cym. Kogo polecicie w bia艂ymstoku?? Dodam ze nie mam zbyt du偶ych funduszy na to :( . Mo偶e jakie艣 promocje?? Prosz臋 tylko o sprawdzone osoby . dziekuje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kaatarzyna Z
A szuka艂as na Bia艂ystokonline? tam dziewczyny sie og艂aszaja ?? Pe艂no tego w sumie . Ja polecam(sama chodz臋 mog臋 podes艂ac kilka zdj臋膰) Anna Dryl.Robi臋 u niej manicure hybrydowy. Cena oko艂o 40-50 zl. B臋de w domu nied艂ugo to podesle ci namiary.. ALbo sama poszukaj na fb salon Makeup & Nails Professional Studio. Zabiegi r贸wnie偶 wykonuja. Nie bylam wi臋c nie wiem ale opinie wsr贸d klientek okey 3maj sie i daj zna膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martyska1218
Dzi臋ki wielkie. Og艂oszen duzo ale co mi z tego skoro nie wiem jak z jakoscia uslugi?? Znalazlam juz ich na fb. Tak jak mowila艣 hybrydy teraz 39 zl a zabiegi -50 % tylko nie wiem jeszcze jaki mam wybra膰.... cos polecacie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaatarzyna Z
To zale偶y co chcesz uzyskac .. Najlepiej idz i zapytaj cos Ci doradza :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Leyla Z
Hey Ja robi艂am u Ani Dryl paznokcie wczesniej miala salon na wesolej teraz na rocha 12 /4 . Chcialam isc na mikrodermabrazje ale jeszcze nie pora :(:( szkoda bo przyda mi sie :( a 50% ceny maja na zabiegi. Bo oczyszczanie manualne raczej odpada...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piekna ewa
Kogo jeszcze polecacie oprocz Ani Dryl??? A w tym salonie Makeup & Nails Professional Studio robi膮 depilacje woskiem??? I na to tez 50%??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaatarzyna Z
Wejdz na ich fb albo zadzwon to sie dowiesz 791158021 . Nr spisalam z ich fanpage . Ale skoro napisane ze wszystkie zabiegi pielegnacyjne na twarz i cialo 50% taniej to i depilacja tez :> A kogo jeszcze mog臋 polecic? sporo tego poszukaj to znajdziesz ja tylko u Ani robile paznokcie a zabiegi pielegnacyjne sa od niedawna bo to nowy salon :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewka970
艂adne paznokcie robi kosmetyczka z Pi臋kna-Bestia. Ma spory wyb贸r kolor贸w i pracuje na dobrych lampach. No i zabiegi na twarz te偶 robi, ja korzysta艂am z tego odm艂adzaj膮cego, dzia艂a cuda!

Udost臋pnij ten post