Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby mnie jakaś ukrainka poprosiła w pociągu,żebym położył jej bagaż na półkę

Polecane posty

Gość gość

to wyrzuciłbym przez okno, uprzednio je otwierając, jeśli by było zamknięte :classic_cool:

Gość gość
Haha

Gość gość
Ukrainka to nie kobieta. Ukrainka to zniewaga.

Gość gość
Nie wiedziałam że Polacy to tacy prostqcy.

Gość gość
Wolę być "prostakiem", niż mordercą kobiet i dzieci

Gość gość
Co wy macie do tych Ukrainek, urody im az tak zazdroscicie? Fakt są ładniejsze od Polek i nie pisze tego złośliwie, ale byłem we Lwowie. Ale to nie powod żeby ich tak nienawidziec! Wenezuelki np też są ładniesze niż Polki no i co? Znienawidzicie wszystkie ładniesze od was kobiety?

Gość gość
Co wy macie do tych Ukrainek, urody im az tak zazdroscicie? Fakt są ładniejsze od Polek i nie pisze tego złośliwie, ale byłem we Lwowie. Ale to nie powod żeby ich tak nienawidziec! Wenezuelki np też są ładniesze niż Polki no i co? Znienawidzicie wszystkie ładniesze od was kobiety?

Gość gość
Po pierwsze, jestem facetem, po drugie, to potomkinie morderców Polaków, dlatego ich nienawidzę. :o

Gość gość
No to zachowaj ta nienawisc dla siebie! To już bardziej powinienses nienawidzieć Ruskich czy Niemców

Gość gość
Świetne kobiety może bez poczucia stylu ale za to z ogromnym sercem.

Gość gość
A słyszałeś lewaczku o rzezi wołyńskiej?

Gość gość
Nie wszyscy Ukraincy są odpowiedzialni za rzeź wołyńską, opanuj się... to tak jakby winić dziecko alkoholika czy mordecy za to, ze jest jego dzieckiem... bezsens

Gość gość
Mnie wku/rwia to, jak się opluwa Polki, a wielbi szmaty ze wschodu. :o Stawiam na równi tych, którzy wiążą się z tymi szmatami ze wschodu, z laskami puszczającymi się z kolorowymi, bo to ta sama kategoria ludzi. :O

Gość gość
Najwięcej prostytutek w Polsce, pochodzi z krajów byłego ZSRR, z czego najwięcej z UPAiny, a ich przodkowie to mordercy Polaków. :o Fani UPAinek, są żywym gó/wnem, którego nie zechciała żadna normalna kobieta, dlatego ubliżają NASZYM kobietom i szukają pocieszenia w ramionach paskudnych, zagrzybionych i zaHIVionych UPAinek. :o Taka prawda. :o

Gość gość
ukrainka nie musi się odzywac, można poznać po ruskim wrednym ryju i festyniarskim stylu

Gość gość
Żeby tylko festyniarski. One wyglądają, jak skrzyżowanie taniej prostytutki z klaunem z cyrku dla ubogich. :o

Gość gość
ukrainki powinny zdechnąć na raka, bo są niższą formą życia, taką jak cyganie :o

Gość gość
Do ukraińców przekraczających polską granicę, powinno się otwierać ogień maszynowy. Podobnie zresztą do imigrantów z Afryki, których też tu nie chcemy.

Gość gość
Zgadnijcie skąd pochodzi najwięcej prostytutek w Europie zachidniej? Ten kraj to oczywiście polska a polki są tańsze niż szmaty od podłogi. Wory na nasienie kolorowych.

przestańcie pierdolić. To tak jakby wszystkich polaków okrzyknąć zdrajcami narodu bo kilku u władzy poleciało w chuja jak zorro w otatnim odcinku. Banderowcy to sukinsyny którzy powinny zniknąć z powierzchni ziemi, zwykli ukraincy są tacy jak my, a kobiety ukrainki są miłe, sumpatyczne i słodkie.