Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asowa

Projektowanie wnętrz Sopot

Polecane posty

Witam Serdecznie, Co myślicie aby zlecić profesjonalnej firmie aranżacje mieszkania ?. Czy lepiej samemu to zrobić ?. Znalazłem już firmę która zajmuje się tym podobno świetnie i ma bardzo ciekawe projekty. Ta firma to http://luxinteriors.com.pl/ . Pomoże ktoś podjąć decyzje ?:)

Gość gośćszarik
Regulamin zakazuje reklam! Oszka zjeb!

Gość bbfgf
Dla mnie numerem jeden wśród gdańskich firm świadczących usługi w zakresie aranżacji wnętrz jest Komplementi. Jej ofertę i zrealizowane projekty można obejrzeć pod adresem www.komplementi.pl. Decydując się na usługę masz gwarancję oprócz profesjonalnie wykonanego projektu według wybranego stylu aranżacyjnego również jego wizualizację i kosztorys realizacji.

Gość Barbara Nowicka
U mojej koleżanki Lux Interiors zajmował się remontem generalnym mieszania, od projektu poprzez dobór materiałów aż po wykonanie, i faktycznie uważam,że obecnie ma i przytulne gniazdko i całkowicie funkcjonalne mieszkanie, dodatkowo w sumie tak zorganizowane, że większą część pracy może spokojnie wykonywać w domu... Jak porównam to mieszkanie sprzed remontu do stanu dzisiejszego, to praktycznie gdyby nie taki sam adres, to bym powiedziała, że to cąłkowicie dwa mieszkania...