Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to że jestem generalnie skromna jest zaleta czy wada?

Polecane posty

Gość gość

Niektore osoby są bardzo pewne siebie, nawet te obiektywnie niezbyt urodziwe czy madre, poprostu sa takie bo uważają, ze sa super. A ja nie potrafie taka być. mam chłopaka i znajomych ,ale mimo wszystko MAm już 25 lat i probowałam to zmienić ,ale nadal jestem spokojna i taka mało przebojowa, choc raczej jestem miła jeśli ktoś jest też mily dla mnie bo jak ktos jest chamski to potrafie sie odgryzc jak sie zdedenerwuje ale zastansawiam czy to wada czy zaleta. Niektorzy mi mowia , że skoro skonczyłam jakieś tam lepsze studia (prawo) to powinnam mieć o sobie wyzsze mniemanie, albo ,ze skoro (jak niektorzy mowia) jestem dosc ladna to dlaczego jestem spokojna Ale tez wielu osobom sie moja skromnosc podoba. Nie wiem jak wy do tego podchodzicie, lepiej jak osoba jest bardzo pewna siebie, czy taka wlasnie spokojna jak ja?

Gość gość
A i znam swoje atuty, nie mam jakiś wiekszych kompleksów tzn choć nie jestem miss świata czy Einsteinem to nie uważam sie za brzydka czy glupia, ale tez nie potrafie byc pewna siebie jak niektorzy. Wiele osob tym emanuje, sama nie wiem skad sie tego nauczyli, probowałam byc taka jak oni ,ale to trudne...