Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY PRAWIK24 TEŻ JEST POD OBSTRZAŁEM 502

Polecane posty

Gość gość

BAD GETEWEY? CZY MA IMMUNITET

Gość oszkaa
Tez go blokuja

Gość gość
on najbardziej :classic_cool:

Gość gość
aaa no to fajnie :) Panie od 502 Bad Getewey niech Pan też pomoże uzależnionej od kafe bezrobotnej ściemniarce i nołlajficy OSZCE blokuj ją Pan, a za jakiś czas będzie Panu wdzięczna że uwolniła się od tego strasznego nałogu jakim jest kafe i wreszcie zacznie realnie żyć a nie wegetować całymi dniami na forum wciskając nam ciemnote że niby pracuje i że jest graficzką, a miała problem by podać nawzę programu graficznego na którym podobno pracuje od lat :D dopiero po paru dniach wyszukała w google i cwaniakowała, tak samo dawała banery które podobno robi tyle ze sie przejechała na tym bo ktoś sprawdził te foty i okazuje sie ze nie są jej tylko baner takowy istniał w necie od 2009r a ona twierdziła że zrobiła go ostatnio :D Kiedy jej sie nie wywoła do tablicy ona zawsze na straży, zawsze siedzi na kafe, od wczesnych godzin porannych do późnej nocy. Proszę w imieniu swoim i Oszki blokuj ją Panie 502 Bad getełeju, to jej pomoże, na początku będzie wściekła ale po tygodniu dwóch wreszcie odpuści i zda sobie sprawę że to forum nie jest już jej potrzebne i będzie wreszcie wolna od tego syfu. Proszę pomóż jej, zrób jej taki odwyk, detoks

Gość gość
Oszkaa to projekt Pravika, wiec tez jest blokowana. Tak wiec spokojnie.

Gość gość
już wpadła/wpadł pare razy jak pisał/pisała męską formą czasownika typu zrobiłem zamiast zrobiłam co sugerowałoby że jest facetem bo nie wierze że kobieta aż tak często by się myliła

Gość gość
W jakim programie pracuje oszka?

Gość gość
po 3 dniach wymyśliła banalny programik do banerów banner maker :D

Gość gość
debilko, a raczej debilu, wole byc nolifem ale tożsamym ze swoją płcią, niż kretyńsko babę udawać. 🖐️

Jestem kobieta a ty jakims jestes schizolem w dodatku slepym i glupim a udajesz madrego zreszta mam cie w głeboko gdzies produkuj sie dalej nawet jestes zabawny

Gość gość
Kobietą to ona może i jest ale ściemniarą to już na 100% nie wiem po h'u'j kłamiesz a jak wyszło to że banery nie są twoje to nagle wyskoczyła z tekstem że nas testuje :D o kurwa ona nas testuje, no jasne... tylko ze jakby nigdy nikt tych fotek nie sprawdził to co to niby miał być za test idiotko kłamliwa. Tak samo z tym programem, jak sie kurwa wykręcała :D piwosz to oszczany ze śmiechu był widząc jak oszka sie w sieci rzuca jak ta ryba :D tępa kłamliwa sucz i nic więcej, poziom prawika24 i jego kłamliwy wygranych setek tysięcy złotych na bukmacherce, tak samo jak teraz ścieme wali że zarabia kase w necie za klikanie i ma 80zł dniówki. Jakby to było realne to nikt by na etacie nie harował tylko sobie poklikał pół godzinki dziennie i miałby lepszą pensje niż minimalna 1750 brutto za którą haruje 90% narodu, a po za tym jak sie go przyciska to oczywiscie spjertala :D miał dać screeny, miał dać foty kasy, miał dać fotki kart bankomatowych bo sie menda chwali że ma kilka, oczywiście nie da, woli spjertolić i siedzieć cicho kłamliwy przegraniec. Oszka robi tak samo jak sie ją przyciska to spieprza, wczoraj w jakimś temacie koleś pisał że też jest grafikiem że zdjęcia odnawia i zaczał jej tam gadać, to ta nawet nie wiedziała o czym on mówi :D raz dwa temat zmieniła a potem spjertoliła

Gość gość
Oszka to zero wiedziałam to od dawna

Gość gość
Dajcie spokój z tą Oszką, ja już dawno wiedziałam że ona kłamie, obserwuje ją od pół roku i ona jest tutaj zawsze w kazdym momencie rano wieczór obiad kolacja, zawsze jest a udaje ze ciągle w pracy. Zresztą to jest kafeteria, zapomnieliście już o tym? Tutaj każda kobieta to kobieta sukcesu :D a każdy facet to mega przystojniak jeżdzący wypasioną furą :D a w realu wiadomo - zera...

Gość gość
W jakim programie pracuje oszka?

Gość gość
Trudne Sprawy. Oszka jest spoko. 👄

Gość gość
Dnia 5.08.2015 o 10:22, Gość gość napisał:

aaa no to fajnie 🙂 Panie od 502 Bad Getewey niech Pan też pomoże uzależnionej od kafe bezrobotnej ściemniarce i nołlajficy OSZCE blokuj ją Pan, a za jakiś czas będzie Panu wdzięczna że uwolniła się od tego strasznego nałogu jakim jest kafe i wreszcie zacznie realnie żyć a nie wegetować całymi dniami na forum wciskając nam ciemnote że niby pracuje i że jest graficzką, a miała problem by podać nawzę programu graficznego na którym podobno pracuje od lat 😄 dopiero po paru dniach wyszukała w google i cwaniakowała, tak samo dawała banery które podobno robi tyle ze sie przejechała na tym bo ktoś sprawdził te foty i okazuje sie ze nie są jej tylko baner takowy istniał w necie od 2009r a ona twierdziła że zrobiła go ostatnio 😄 Kiedy jej sie nie wywoła do tablicy ona zawsze na straży, zawsze siedzi na kafe, od wczesnych godzin porannych do późnej nocy. Proszę w imieniu swoim i Oszki blokuj ją Panie 502 Bad getełeju, to jej pomoże, na początku będzie wściekła ale po tygodniu dwóch wreszcie odpuści i zda sobie sprawę że to forum nie jest już jej potrzebne i będzie wreszcie wolna od tego syfu. Proszę pomóż jej, zrób jej taki odwyk, detoks

Smakosz xd