Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od teraz będę sie bawić facetami

Polecane posty

Gość gość

Bo oni sie bawili mną. Już nie bede naiwna gaska, ktora lawto zaciagnac do lozka, bede ich wykorzystywac dla swojej przyjemnosci i .. olewac ;) Zaczelam juz wlasciwie tak robic i widze pierwsz efekty musze wam powiedziec. Oni chyba tak lubia...

Gość gość
I wam tez tak polecam. Ilu tu juz watków było o tym, ze facet olewa. Czas to zmienic i zaczac zlewać ich. Co boicie sie? Nie mamy nic do stracenia skoro bycia dobra dla facetow nie pomaga to logiczne ze trzeba zastosowac inna metode :) Trzeba sie cenic i tyle, a facetami sie bawic, niecj teraz oni beda nasza ryzrywka

Gość gość
I zostaniesz sama jak palec do 35 roku życia a potem macica zmusi cię do zaciążenia z menelem spod sklepu i samotnego macierzyństwa!

Gość gość
tego typu "Księżniczki" kopie w dupe na samym starcie

Gość gość
Nie, skoro bede sie nimi bawic to tym predzej jakiegos znajde co sie zakocha do szalenstwa tak mysle, zreszta juz nie bedzie mi do teraz mi nie bedzie zależeć żeby koniecznie wyjsc za maz i urodzic dzieci, a co to niby rarytas taki? trzeba myslec glownie o sobie w zyciu. Jak myslalam najpierw o innych srednio mi sie to oplacilo :P A wiecie, ze to dziala? Juz moje pierwsze zmiany przyniosly efekty, narazie male ,ale przyniosly Niech faceci sie za wami uganiaja ,a nie wy za nimi,a wy robcie jak oni z nami, wykorzystujcie, a potem wybierajcie

Gość yyyhhhhhggf4444
Radze uwazac na to co piszecie w internecie. Internet jest stale inwigilowany przez obywateli. Nawet wasz sasiad z bloku moze was namierzyc i ogladac to co robicie w necie. Ekrany waszych tabletow, laptopow, dekodery tv naziemnej to kamery z mikrofonem do podgladania. Kazde uzadzenie z wifi mozna podsluchiwac - maja wbudowana kamere z mikrofonem. System do podgladania sprzezo y jest z kazdym dostawaca neta - osoba z poznania moze namierzyc i podgladac osobe z bilgoraja. To nie sluzby inwigiluja ale wasi zwykli szarzy ludzie.....

Gość gość
A wali mnie to niech sobie czytaja :P

Gość gość
Ale jak zwykła osoba może nas podglądać???Podsłuchiwanie i podglądanie bez zezwolenia tej osoby jest przestępstwem za co oczywiście grozi odpowiedzialność karna.

Gość eodoododoo
W polsce intnieje tajny system do podgladania. Ludzie go uzywaja ale sie do tego nIe przyznaja moga ogladac to co robisz na podworku gdy jest czyste niebo z satelity.

Gość wuhhsh444
Moga cie mamierzyc przez komurke i gapic sie na ciebie przez satelite.

Gość gość
Ojejciu taka jesteś piękna że możesz się bawić facetami, chyba menelami spod monopolowego jak im kupisz flaszke:D

Gość wooeos22
Sorry ze tak brzydko pisze ale na tablecie jest zle pisac. Nawet twoje maile sobie moga bezkarnie czytac

Gość gość
Pewnie,ze jestem piekna i nie tylko ja tak uwazam, tylko do tej pory kiepsko to wykorzystywałam ;) Poza tym, żeby byc femme fatale nie trzeba byc piekna, przecietna kobieta znajaca swoja wartosc jest bardziej ceniona od przecietnej desperatki

Gość gość
To się Zdecyduj czy jesteś sexy czy nie:P

Gość gość
Autorka ma mało lat chyba. Poza tym widzę tu mnóstwo błędów logicznych. Skoro każdy "normalny/a" dojdzie do wniosku ze trzeba się bawić płcią przeciwna to nawet jeśli spotkasz wymarzonego to on tez zacznie się tobą bawić bo stwierdzi ze kobiety tak lubią. Dojdziemy to momentu gdzie dwoje normalnych będzie się olewalo bo podobno tak trzeba.