Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnIll

Tajemnicze dolegliwości!!!

Polecane posty

Gość AnIll

Witajcie, Mam 25 lat. Od dziecka kochalam sport, to ogromna czesc mnie... Wiele lat trenowalam bieganie, cwiczylam silowo. Byla to moja pasja czesc zycia. Dokladnie w marcu 2015 moje zdrowie runelo w gruzach. Nie jestem w stanie zrobic NIC. Byl to moment, gdy odstwilam Izotek,lek na cere zawierajacy retinoidy. Pierwszy miesiac myslalam, ze umre. Czulam sie jak narkoman na odwyku. Wracalam z pracy i spalam do rana, pocac sie. Lapalam zadyszke, wchodzac po schodach. nadal łapie... Kazda proba treningu konczy sie na drugi dzien goraczka i takim stanem zapalnym miesni, ze musze spac... Dluzszy spacer rowniez. Zdarzylo mi sie, ze spacerujac z chlopakiem nie bylam w stanie isc dalej, musialam przspac sie na lawce. O sporcie juz dawno zapomnialam. Ale chce funkjonowac normalnie. Byc pelna energii, jak kiedys... Badania krwi troszke ponizej normy ale to nie powod by tak sie czuc. Wiem, ze forum to nie szpital ale juz nie wiem co mam robic, moze mial,ktos podobne objawy przypadek? Mam skierowanie do szpitala na za 2 dni, badania endokrynologiczne, hormonalne... Moze hipoglikemia, moze niedoczynnosc kory nadnerczy....

Gość gość
i jak tam przeszło ci? branie izoteku to niestety czesto rosyjska ruletka. Daj znac jak tam wizyta w szpitalu