Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety trzymajcie dziewictwo do ślubu bo szacunek do siebie

Polecane posty

Gość gość

tak uważam

Gość gość
wypjerdalaj w podskokach z szacunku do kafeterian. Tak uważam.

Gość gość
chyba żebyś im cipę zaszył i to nie wytrzymałyby

Gość gość
Bardzo dobry tytuł! Ja jestem dziewicą i nie zamierzam oddawać swego skarbu jakiemuś szmaciarzowi z kafe lub jemu podobnym.

Gość gość
Skarbu hahahaha o matko kochana. Sorki memorki ale wole czerpac przyjemnosc niz zachowac "skarb".

Gość gość
Ja żałuję ze nie zatrzynalam dziewictwa dla siebie.. wolałabym umrzeć dziewica i z szacunkiem

Gość gość
Ja czekałam do 32 roku życia, i powiem, że nie warto, Straciłam dużo przyjemności i radości z życia. Teraz próbuję to nadrobić, ale w moim wieku to już się nie ma jakiegoś rewelacyjnego brania. a przez te 32 lata nigdy nie spotkałam się z jakimś szczególnym uznaniem , ze jestem porządna. a faceci to w ogóle z tego powodu patrzyli na mnie jak na jakąś idiotkę

Gość gość
Gdybysmy spotykały facetów z klasą itd pewnie by tak było......Ciekawe co za kretynka wychowała tego co ma takie złote myśli.....Fizjologia-to dotyczy wszystkich...Ja pierdole,żenada......Poruchasz bez uczucia i masz taką za zdzirę?A kim Ty jesteś,kto Cię tak wychował?Bez wątpienia kobieta bez szacunku do innych.....

Gość gość
@ gość dziś Skarbu hahahaha o matko kochana. Sorki memorki ale wole czerpac przyjemnosc niz zachowac "skarb". x I dlatego dziewice są szanowane, a takie kurfy ja ty - nie. Ja to piszę - FACET.

Gość gość
Ile jeszcze tych tematów założysz?

Gość gość
Gdybysmy spotykały facetów z klasą itd pewnie by tak było......Ciekawe co za kretynka wychowała tego co ma takie złote myśli.....Fizjologia-to dotyczy wszystkich...Ja pierdole,żenada......Poruchasz bez uczucia i masz taką za zdzirę?A kim Ty jesteś,kto Cię tak wychował?Bez wątpienia kobieta bez szacunku do innych.....

Gość gość
Znowu ten sam temat, znowu ta sama śpiewka. I jak sam widzisz - odpowiedź kobiet jest zawsze ta sama - wolą czerpać przyjemność z życia, aniżeli zawieść się po ślubie. :)

Gość gość
no prawda, jego matka musi być beznadziejna skoro takie cos na świat wydala

Gość gość
Trauma-idz do psychologa człowieku.To,że masz matkę kurwę nie znaczy,że wszystkie takie są.I pytanie zasadnicze-naprawdę sądzisz,że pożądna laska zechce takiego chama?Jezuuuu........Tacy jak Ty mogą mieć tylko popeliniary....

Gość gość
A ty trzymasz prawictwo?

Gość gość
A ty trzymasz prawictwo? całe zycie w prawej dłoni:D

Gość gość
Ja hieno jestem dwa dni po zabiegu,3 ciąża mi obumarła.....Kafeterie odkryłam przed chwilą i ludzie tacy jak Ty,z taką mądrością życiową mnie rozkładają na łopatki....Polecam taki filmDziewczyna z sąsiedztwa......film na faktach,ta pani tam w roli głównej wychowała takich jak Ty!!!Są dwa filmy pod takim tytułem,piszę o tym o zdarzeniach z lat osiemdziesiątych chyba.Zobacz....oczami wyobrazni Twoją mamusię widzę......

Gość gość
skupiasz sie na aspektach miłości a nie na seksie? mezczyzni sa dla was tylko dla seksu :) Dlatego warta trzymac dziewictwo do ślubu bo raz daje szanse przetrwania zwiazku, blizej sie poznajesz, sprawdzasz czy facet nie k****arzem i nie jestem z toba wylacznie dla seksu

Gość gość
warta trzymac dziewictwo do ślubu bo raz daje szanse przetrwania zwiazku, heloł... jak tylko powiedziałam ze jestem dziewica i chcę poczekać to każdy uciekał. I tak sobie czekam na tego co chciałby jakiś związek budować a mam juz 42 lata

Gość gość
WARTO!!!!

Gość gość
nie wiem, co ma szacunek do siebie wspólnego z trzymaniem dziewictwa do ślubu...Szczególnie w dobie tylu rozwodów.

Gość gość
bo bierzecie kurwiarzy stad tyle rozwodow

Gość gość
o Chryste...