Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SMIESZY MNIE TO

Polecane posty

Gość gość

Witam .Smiesza mnie tacy ludzie .On pracuje 3 dzieci w tym jedno niepelnosprawne .Ona poszla do pracy na czarno do duzego sklepu gdzie stoi na widoku przy miesie lub pieczywie obsluguje .On pracuje na popoludnia w tym czasie dzieci w szkole i ona moze do pracy .W tym problem ze ona pobiera carer allowance jako osoba nie moc pracowac w pelnym wymiarze godzin ze wzgledu na chore dziecko i inne benifity chtc .Mowie do niej zglos to i legalnie te pare godzin pracuj jestes na widoku jak ktos bedzie zlosliwy to wie co zrobi.Ale ona ze jej sie nie oplaca na prawo haha bo bardziej zalezy na benifitach zeby bylo jak najwiecej .Ale jak tak mowie twoj wybor .Pracuje codz po 5h i sob nd po 10 !.Ciagle slysze brak pieniedzy brak pieniedzy .Tylko ze ona nie zajmuje sie rachunkami niczym mozna powiedziec gotowaniem itd on cala kasa zwija a do tego ona nie umie liczyc miwi ja sie nie znam na pieniadzach baba 32 lata .Ostatnio dostali z ledwa bida dom z council klucze juz dostali no i ekipa z polski 2fachowcow z rodziny przyjezdzaja z materiakem remontowac dom haha .No i wlasnie wczoraj widzilam jej mezulka na motocyklista to narzeka na brak pieniedzy to za co sobie kupil ?mnie to nie intereuje .Ona tylko pieniedzy i pieniedzy a moze jeszcze cos sie nalezy i nie wiem o tym mowu hehe .Przekonalam sie to falszywe ludzie nie da sie miec polaka za przyjaciela mysli tylko o sobie a reszte ma w dupie.Tylko jak ktos bedzie zlosliwy to dostanie ona za swoje . Ja nie zazdroszcze bo nie mam czego mamswoje zycie dzieci i ciesze siez tego co mam.:)