Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

To ja blokowałem wczoraj kafe błedem 502 nginx

Polecane posty

Gość gość

Dziś już nie mam z tym nic wspólnego, ktoś przeczytał wczoraj mój post w którym napisałem kto byl bliski rozwiązania zagadki i poszedł po tym tropie do celu, jak widac skutecznie. Dziś po krotce napisze wam jak to zrobiłem. Błąd 502 bad getaway nginx, to nic innego jak brak połączenia z serwerem aplikacji. Pojawia się on gdy aplikacja w tym przypadku kafe, została przeciążona w logach serwera WWW , mówiąc po ludzku, aplikacja jest blokowana gdy zostaje przeciążona z powodu zbyt dużej ilości żądań w krótkim czasie. Rozwiązaniem tego problemu jest zmiana adresu serwera na taki który zmniejszyłby czas tych wszystkich operacji, lub najlepiej zakupienie prze administrację kafe, serwera kombajnu :) który byłby wystarczająco wydajny, wtedy problem 502 zniknie, jak kamfora. Wiem, że wyprowadziłem z równowagi psychicznej kilku pasożytów z kafe, taki byl mój zamiar i go osiągnąłem :D Pozdrawiam moich nie przyjaciól i pocałujcie mnie teraz w tyłek przegrańcy życiowi i nołlajfy :p I pamietajcie, nie jedzcie kaszanki :D K-ce

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować