Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

el loco

Niebieska oka zajrzyj na chwilę

Polecane posty

To moja odpowiedź na twoją XXX nie sądzę , jak będę pisał z rożnych kont i rożnych IP to mnie nie wyśledzą, jak dostałem bana to wystarczyło zmienić IP i mogłem pisać dalej więc z tego wynika, że oni widzą IP np jakiegoś z serwera z Francji a nie to z płyty głównej

oby ten wilk się tu nie pojawił bo zaraz zablokuje Pod tym względem jest lepiej ale tak jak mówiłem i tak nie wiesz do końca czy piszesz a kilkoma osobami czy może z jedną ktróra ma kilka ników i robi sobie jaja z ciebie a tu takich nie brakuje a poza tym ludzie robią często tak jak mówiłem, że z pomarańczy obrażają i wyzywają a z niebieskiego udają normalnych albo samo sobie nabijają odpowiedzi w temacie który potem ma setki stron

wilk, wystarczyło nie wchodzić:O sam się wszędzie pchasz a innym to wypominasz

nie chowam do cb urazy truskawo :) widać moje modlitwy jakiś tam efekt przyniosły bo czuć małą skruchę.

niebieska oka dodam ci jeszcze, że dużo nie daje zalogowanie jedynie tyle że wiesz kto co pisze. Podam ci przykład, ja osobiście i tak nie wiem kim jesteś czy facetem czy kobietą, czy nowa na forum czy nie, jakie i ile miałaś poprzednie niki, jaka byłaś wcześniej i czy teraz udajesz inną osobę czy robiłaś to wczesniej

niebieskooka to truskawka dobra dziewczyna tylko czasem ulega wpływom silniejszych osób.

Gość eI Ioco
:D

skoro ulega wpływom silniejszych to niech uważa na wilka, bo to jest stary zarozumiały manipulator i uważa się za najmądrzejszego na całym kafe.

Gość eI Ioco
hejtowałaś him

Gość eI Ioco
niebieskooka jesteś wyjątkowo tępa i zainwestuj w słownik :D

@el loco Jak widzisz zeby nie utrudniac wam dyskusji znikam zeby nie blokowali wam tematu a wczesniej pytalem Omegi czy chce zebym opuscil jej temat. Na innym temacie jest wyjatkowo bo cala Kafe zablokowana. Mozesz sprawdzic historie moich wypowiedzi z kilku ostatnich miesiecy i zobaczysz ze prawie wszystkie sa z mojego wlasnego tematu Wspolnota Polska Nocy Kupaly ktory jest hejtowany chyba najbardziej ze wszystkich tematow na kafe. To tyle tytulem sprostowania. A teraz bawcie sie dobrze znikam:)

Gość gość
Niebieska to jest Oka rzeka taka :P

Gość eI Ioco
niebieskooka, fota z netu ściągnięta :D

oczy mam podobno małe swińskie??!! truskawa uległa manipulacji dziadka z katowic do tego pomarańczowego.

Gość Niebieskooka   Omega
nie kłućcie sie bo pujde :D