Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Poderwałem dziś polke sprzątaczke na budowie bo były okropne nudy.

Polecane posty

Taka prawdziwa baba, pewna siebie, widać że nielubi romantycznych uniesień, nieco wulgarna ale pewnie wali sie jak domy w czeczeni. Dziś już spakowałem kondony na jutro. To jednak prawda, na budowie człowiek ma potrójną ochote.

ciekawe co powie twoja zona za pare lat, gdy jej wyznasz ze zmieniales panny jak rekawiczki, o ile cie jakas zechce smieciu

Gość gość
dzieki za ta relacje, lubie czytac o zyciu nieskomplikowanych ludzi

cieszę się razem z tobą :) Dzięki za komplement. Życie potrafi być naprawde nieskomplikowane gdy samemu sie go niekomplikuje :)

Moim zdaniem skoro tak lubisz to tak powalczysz z 10 lat po przelatujesz parę dziewczyn a później na starość będziesz się męczyć samemu bo nikt ciebie chciał nie będzie a skończysz pewnie pod mostem i tak zakończy się twoje rumakowanie. Teraz wydaje ci się że to wszystko jest fajne ale do czasu.

Gość gość
Niesamowite :D zaliczy jakas zużyta dziurę i ma podnietę ;) Jak bardzo mi was żal, ze musicie się w taki sposób dowartościować :O ach te kompleksy.. Ale piszcie piszcie :D fajnie się czyta 🖐️

Niedorobiony dziś haha dupczył byś stary zmarszczony rękaw od kaftana chłopcze :) A nawet jeśli byś mógł i tego nie robisz to głupi jesteś. Żadnen człowiek sie niedowie co robiłeś jak sam niedasz tego po sobie poznać.

co k***a? Chlopie raz pakolka sie na mnie patrzy i wystarczyl moj znak a idziemy w krzaki i sex, a byla poubierana cala na czarno tylko twarz odkryta, a ty mi bedziesz bredzil brednie narcyzie p********y

Gość gość
Ojojoj ale sie chlopaki rozmarzyly hihi!... Lubie To