Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W czym spia wasze niemowlaki i ile macie stopni?

Polecane posty

Gość gość

Jw. Mam tendencje do przegrzewania. W domu 28 stopni, mimo, że chodzi klimatyzator. Córka w krotkim rekawku pod lekkim kocykiem - ma 3 lata, a syn w dlugim rekawku pod kocykiem - ma pol roku. Ja tylko w dlugim rękawie. Poodkrywac te dzieci? Kocyki bawełniane.

Gość gość
Temp jak na dworze, moze stopień wyzsza, roczniak w bodziaku z krotkim rękawem, jak idę spac przykrywam tetra ale i tak zaraz sie odkrywa, 5 latek w samych majtkach, bez przykrycia, ja w cienkiej koszulce na ramiączkach, bez przykrycia, maz tylko w bokserkach. Nie jest ci za cieplo przy prawie 30 stopniach w dlugim rękawie? Dzieci tez za cieplo ubierasz wg mnie

Gość gość
28 stopni, roczniak pielucha i koszulka bez rekawow, 3 latek majtki i koszulka bez rekawow, starszy pod kokderka bo tak lubi, roczniak wędruje po całym lozeczku. Ja śpię przy otwartym oknie ale łóżko mam pod samym oknem więc się przykrywam koldra :D ale mi tam nie jest jakos specjalnie gorąco :)

Gość gość
22 st. Wszyscy śpimy w gaciach i koszulkach z krótkim rękawem pod poszewkami.

Gość gość
25st, 9 miesieczne dziecko, spi w spiochach, pod lekkim kocykiem ale kocyk w pierwsza godzine spania skopuje wiec wlasciwie tylko w ubranku spi.

Gość gość
Przegrzewacie... ja mam 25 st. w nocy, ale 4 miesięczna córcia zasypia o 19.00 jak jest jeszcze 27 st. Zakładam jej body na ramiączkach i nie przykrywam. Ja śpię z mężem nago.

Gość gość
Dziecko 11 miesięcy koszulka bez rękawów , pielucha, śpi pod cienką kołderką . Chociaż i tak poodkrywany bo się rozkopuje , ja koszulka na ramiączkach a mąż bokserki . Śpimy tak pół na pół pod kołdrą . Długi rękaw u pół rocznego to za ciepło .

2 miesięczna córcia śpi w rampersie (krótki rękaw, krótkie spodenki). Narzucam tetrową pieluchę ale ona nie znosi być przykrywana. Starsza 3 latka w piżamce z krótkim rękawem i krótkimi spodenkami.

Gość gość
Do tej pory uzywałam śpiworka, ale na upały zakładam młodemu tylko body z krótkim rękawkiem i przykrywam go lnianą kołderką, wkład wyjęłam. Mam też fajny bawełniany kocyk http://papillon-shop.pl/niebieski-kocyk-slonik.html jest super milutki jak polarek ale 100% naturalny więc Kubus się nie przegrzewa. W domu mamy ok. 20 stopni.