Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie zrobily gdyby maz chcial was zdradzic?

Polecane posty

Gość gość
jak nie chce to won

Gość gość
ja bym nie chciala takiego faceta

Gość gość
Bym sobie pomyślała że wyszłam za idiote. Sam fakt szukania kogoś na sex, traktowania drugiej osoby jak przedmiot,jak wora na sp/erme już świadczy że ten facet ma coś z garem nie tak

Gość gość
Ja bym zrobiła mu totalną r/o/z/p/i/e/r/d/u/c/hę. Twój błąd, że go przepraszasz za to, że przed nim kogoś miałaś. Chore to jakieś. Jaja bym temu zakompleksionemu kotafonowi urwała.

Gość gość
Pogonila bym frajera.Mezem juz by na pewno moim nie byl.Co z tego ze dobry jak w glowie siano.

Gość gość
Masz super faceta który powiedział ci otwarcie o tym co zrobił więc nie psuj jego zaufania do siebie jakimiś awanturami . On chce spróbować jak jest z inną kobieta ? Może przebierz się zainscenizuj jakąś scenke w sypialni pokaz mu że może być inaczej z tobą . Kocha cię to pewne więc spróbuje również go zrozumieć . Sama jestem kobieta i chciałabym widzieć miny tych "życzliwych" które każą ci go zostawić kiedy ich mąż przyszedł by i powiedział że ma ochotę na seks z sąsiadka ale nie zobacze one prędzej meza u sąsiadki . Zazdroszcze ci faceta który jest z tobą tak szczery zawsze wtedy można usiąść i pogadac czego mu brakuje czy innej kobiety a może po prostu urozmaicenia . Lepiej tak niż dowiedzieć się od życzliwych lub żyć z kimś kogo się kocha a nie jest szczęśliwy . Pozdrawia wierze że wam się uda

Gość gość
nie radze sobie z tym. Mysl o tym ze mogl wtedy byc z inna mnie dobija. Ze w ogole o tym pomyslal,zaplanowal bo nawet wiedzial co powiedziec jak zapytam czemu brakuje pieniedzy. wczoraj stwierdzil ze moge byc spokojna bo dotarlo do niego ze to bez sensu i nie jest warte tego zeby nas stracic pozniej. Zobacze jak sie sprawy potocza jakie bedzie jego zachowanie

Gość gość
Gosc z 4:28 chyba wlasnie tak o tym bede myslala. Wczoraj nie wytrzymalam i wybuchnelam placzem. Lzej mi teraz. Wlasnie on jest bardzo szczery i ja to strasznie cenie bo wole znac najgorsza prawde. I wiem ze nas kocha i zalezy mu na nas. Mysle ze z czasem zapomne poko co jeszcze nie radze sobie z tymi myslami

Gość gość
To przekieruj swój tok myślenia jak wcześniej pisalam na co ty masz ochotę może ty będziesz ta panią na tel lub seksowną pielęgniarka :-) po co się dręczyć i sobie wyobrażać myśl pozytywnie zaskakująco go a uwierz że nie będzie myślał o innych kobietach . Może wyslij dzieci do dziadków i zrób w domu salon masażu a ty bądź nie przystępną masażysta ty znów poczujesz się adoptowana i zdobywana a mąż napewno zacznie myśleć TYLKO o tobie

Gość gość
Napewno boli go fakt,ze nie bylas czysta dla niego...

Gość gość
powiedz ze masz ochote na innego.

Gość gość
ja bym go nie chciala

Gość gość
jaki cnotliwy

Gość gość
A ufasz mu teraz w 100%? Ja nie wiem, to ze ci powiedział moim zdaniem jest jego reakcją na strach. Chciał się przyznać, zeby to tak samo zabolało Ciebie. Nie wiem, jakoś nie ufam facetom. Na twoim miejscu bałabym się, ze sytuacja się powtórzy, i on tym razem nie stchórzy. Wynajęłabym detektywa (http://spy24.pl/), żeby go sprawdzić.

Gość gość
Tak samo jak zona chce zdradzic. Kopnac dziwke w d**e.

Gość gość
Jestem kobieta ale widzę że tu same pesymistyczne baby . Dziwicie się że faceci uciekają same byscie uciekły gdybyscie miały gderajacego i nieufnego faceta . Nie dość że pieprzycie sobie życie to tak doradzacie innym . Znane jest że Polacy wciąż narzekają ale wy probujecietym zarazac

Gość Wejher
Koleżanko. Spokojnie. Sam jestem mężczyzną. Twój Pan chciał się sprawdzić czysto fizycznie, ale psycha nie pozwoliła mu na to. To bardzo dobry prognostyk! Uwierz mi że o wiele lepszy niż gdyby to zrobił, a później wrócił i dał buziaka jak gdyby nigdy nic. Wiele zdrad tak wygląda. Moim zdanie on Cie nie zdradzi, pewnie dlatego że Cie kocha, a nawet gdyby nie kochał to dlatego że po prostu taki jest - porządny. Doceń to i nie słuchaj rad innych że kopnełyby w jaja itp itd. bo same mogą być zdradzane tylko nie informowane:))). Masz gościa który jest z Tobą szczery. Miał chwile słabości, ale rozum zwyciężył, nie doszło fizycznie do zbliżenia. Psychicznie ok, możesz czuć dyskomfort, ale tak naprawdę któż z Nas nie fantazjuje??? Tylko ten który nie umie się przyznać szczerze. Pokaż mu że choć nie był pierwszym to jest najważniejszy, spędźcie trochę czasu, odbudujcie więź, pobzykajcie się jak za najlepszych lat. Zróbcie coś tylko we dwoje. Będzie dobrze:) Powodzenia!

Gość gość
Mylisz się gosciu wyżej. Nigdy bym nie była z takim frajerem.Uczciwy?Szczery ?przestań żartować!Facet ewidentnie nie kocha swojej żony. Samo to że umawia sie na seks z inną. Skąd wiadomo ze tamtej nie przeleciał? Przecież nigdy by się nie przyznał.