Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Naprawdę dobry stomatolog z Rzeszowa- www.nzozalmadent.pl. Nigdy wcześniej nie byłam tak zadowolona z usług dentysty, jak teraz. Bezboleśnie, szybko i za ludzki pieniądze! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 Odkąd zmieniłam stomatologa, przestałam się bać chodzić na wizyty. Dużo zależy od podejścia lekarza. U www.stomatologia-jankowscy.pl znalazłam empatię i wyrozumiałość w stosunku do moich wyolbrzymionych lęków. Leczą bezboleśnie, delikatnie i fachowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martynaxx Napisano Wrzesień 13, 2018 Dla wielu ludzi wizyta u dentysty nie należy do najprzyjemniejszych, warto jednak regularnie odwiedzać gabinet, żeby uniknąć poważnych problemów z uzębieniem.http://www.belkowski.pl/krakowskie-gabinety-dentystyczne/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klara435 0 Napisano Wrzesień 14, 2018 Ja miałam kiedyś to samo - też strasznie bałam się i unikałam dentysty. Później jednak przekonałam się, że jak się trafi na dobrego specjalistę to leczenie odbywa się bez bólu. Teraz chodzę do jednej pani stomatolog, zawsze biorę znieczulenie i nic nie czuję - mogę spać na fotelu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 15, 2018 Ja chodzę do dentysty w Grzybowie http://stomatologkolobrzeg.com.pl/ i bardzo jestem zadowolona z jakości opieki dentystycznej. Cenowo też było zupełnie ok, dlatego nich się trzymam. Czuję się tam bezpiecznie mimo że tez nie przepadam za wizytami u dentysty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 15, 2018 Strach jest tylko na początku a jestem mega bojaźliwy ogólnie ale przechodzi od razu gdy tylko stomatolog zaaplikuje znieczulenie,odcina cię od wszystkiego,pamiętam jak bałem sie wyrywania 8-mek,i to były w środku dziąsła jeszcze nie wyszły i poszło gładko i bez bólu,poźniej też nic jedynie opuchlizna 3 dniowa bo nie przyłozyłem lodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 17, 2018 Jesli o okolice Szczecina chodzi to w Przecławiu wybrałam gabinety dentystyczne Medentes http://medentes.pl Mają u mnie plusy za profesjonalizm i dobre podejście do pacjenta, od dawna u nich się lecze i mam zamiar kontynuować leczenie u nich dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daria Nowakowska Napisano Październik 29, 2018 Ee tam ;) Nie ma się czego bać jeśli chodzi o dentyste ;) Chociaż... ja się też tak bałam. Jak wchodziłam do przychodni stomatologicznej i czułam ten zapach, to od razu miałam ochotę uciekać. Ale trafilam na bardzo fajny gabinet u siebie w Łomży- Centrum Demed . Profesjonalni i bardzo mili dentyści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2018 Ja od paru lat chodzę do wrocławskiego centrum stomatologicznego Margo http://margo-stomatologia.pl/ i jestem zadowolony z efektów leczenia. Duży plus za fakt że, mają tam możliwość rozkładania należności na raty, są też różne promocje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BasiaBurak 0 Napisano Styczeń 15, 2019 Coś o tym wiem, ja tak samo jak ognia bałam sie dentysty http://stomatologruczaj.pl/ i dopiero po wizycie u nich stwierdziłam że strach ma jednak wielkie oczy. Inna sprawa że bardzo dokładni specjalisci którym naprawdę można i warto zaufac. Kolejna jeszcze to to, że leczą bez bólu i nie trzeba za to płacić kroci. Wszystko jest jak najbardziej okej jak dla mnie, można i warto im zaufać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dickinson Napisano Luty 22, 2019 Najlepsza opcja to zmiana lekarza. Sama cierpiałam na podobny kłopot, wszystko jest uzależnione od atmosfery panującej w gabinecie. Od kiedy uczęszczam do doktora Klonowskiego w Krakowie to nie boję się zabiegów. Przeprowadzane są w świetnych warunkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnieszka288f Napisano Maj 31, 2019 Nie ma się czego bać - serio.. Uwierz, że przechodziłam dokładnie przez to samo co Ty. Grunt to się przełamać i zapisać na wizytę. Później pójdzie z górki, zobaczysz ! Jak jesteś z Lublina czy okolic, to mogę polecić Ci sprawdzone miejsce, do którego sama chodzę - Dental przy ul. Lwowskiej. Idealne miejsce dla wszystkich, którzy mają problem z przełamaniem strachu. Stomatolodzy mają super podejście, więc na bank dasz radę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wera Napisano Sierpień 28, 2019 Ja uzyskałam skuteczną pomoc w uporaniu się z moim lękiem w Centrum Stomatologicznym www.ddent.pl/. Lekarze z ogromnym wyczuciem i delikatnie potrafią podejść do pacjenta oraz zmienić jego nastawienie. W moim przypadku się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maksior Napisano Sierpień 29, 2019 Czego się bać jak jest znieczulenie? To wszystko załatwia. Ja chodzę do gabinetu w Oleśnicy na św.Jadwigi. www.mikrostoma.pl/ mam tam fajnych dentystów, dobre leczenie, chodzę tam bez żadnego strachu bo i nie ma się czego bać. Dentysta jest demonizowany według mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattiii Napisano Wrzesień 4, 2019 Polecam stomatologów z grupy Lux Med w Krakowie. Korzystamy z całą rodziną z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magfa Napisano Grudzień 18, 2019 Też się bałam zanim zaczęłam chodzić do Dentala na Lwowskiej w Lublinie. Serio, kiedyś trzeba mnie było ciągnąć do dentysty, a teraz już wiem, że poprzedni byli po prostu niekompetentni i nie umieli leczyć zębów, a tylko sprawiać ból. Teraz nie mogłabym być bardziej zadowolona, polecam serdecznie :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abbas 0 Napisano Luty 27, 2020 no jest to jakaś opcja. ja wlasnie coś takiego robiłam u cichonia w krk. fajnie mi to zrobił, bezboleśnie, komfortowo...także całkiem zadowolona jestem. no i teraz jak znam taką opcję to nie chce tradycyjnego leczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korka 0 Napisano Sierpień 5, 2021 Najlepiej wybrać się po prostu do dobrego gabinetu, u mnie się sprawdziło. Sama zawsze się bałam, miałam kilka nieprzyjemnych sytuacji w przeszłości ale w końcu znalazłam takie miejsce gdzie kompletnie pozbyłam się lęku. Chodzę do Elektoralna w Warszawie i mają tam super podejście do klientów, są wyrozumiali i delikatni więc nie zrobią ci krzywdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach