Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dachowka1

Wasze najwieksze zyciowe wtopy, wpadki

Polecane posty

Gość gość
No nie powiem ,miałam kilka poważnych wpadek jednak z biegiem czasu wyblakł ich ogrom,ale to co przytrafiło mi się dziś nie zapomnę chyba do końca swoich dni,otóż po trudnej nocy obudziłam w dość niekomfortowej sytuacji (okres) czując mokro natychmiast pobiegłam do łazienki ,umyłam się,ubrałam czystą bieliznę z podpaską w miednicy namoczyłam poplamioną bieliznę i spokojnie udałam się zrobić kawę ,rozmawiając z koleżanką przez telefon usłyszałam dzwonek do drzwi okazało się że przyszedł pan z administracji spisać licznik wody nie namyślając się wpuściłam go do łazienki, a tam o rany !!! ale wpadka poplamione majtki w miednicy,na pewno musiał to zauważyć gdyż licznik od wody jest akurat nad wanną,w dodatku na pralce zużyta podpaska,w popłochu uciekłam do kuchni i czekałam aż on wyjdzie.

ojaaa.... Wspolczoje Ci... A ja pamietam, jak kiedys zostalam na noc u ojca i tez tak bylo, ze akurat mialam okres. Obudzilam sie gdzies w srodku nocy, zeby zrobic siku i pamietam, ze bylam bardzo zaspana. Zapewne chcialam zmienic podpaske- i to zrobilam... Rano przy sniadaniu tata do mnie mowi- ;rozumiem, ze masz okres, ale prosze cie, na drugi raz- nie zostawiaj tak podpaski na pralce:.... À le mi bylo wstyd, ze to TATA musial ja zawinac i wyrzucic....podczas gdy ja bylam pewna, ze to zrobilam.........

Gość pieknoscpolnocy
Byłam bez okularów na plaży, mam dużą wadę wzroku (-5, -6). Czekałam na kuzynostwo i córkę kuzynki, patrzę, idzie dwoje dorosłych z małym dzieckiem, ja 'czeeeeść, stara!", a oni "że co??". To byli obcy ludzie...

Kiedys kolezanka mi opowiadala, jak to jej mala coreczka bawila sie ubraniami z linki.. No i wyszly razem na spacer, Mala do wozka, a ludzie cos sie tak dziwnie patrzyli... A po jakims czasie Aga patrzy, a Mala trzyma w rekach ... stringi .......

Znam jeszcze taka wtope, ze moj brat szukal dlugopisu, a bylismy o ojca i byla tam ojca kobieta. Brat znalazl torebke, myslal, ze to moja i macocha pyta- , A czego ty tam szukasz; ? - Dlugopisu- ;ale to MOJA torebka: - odpowiedziala ta pani !