Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bałtyk srałtyk

Polecane posty

Gość gość

Myślałam, że wakacje za granicą to w dzisiejszych czasach normalka, ale okazało się, że budzą jakieś niezdrowe emocje.Co roku jeżdzę z mężem i 2 małych dzieci a to do Bułgarii, a to do Grecji czy Turcji, nic specjalnego, ale pogoda pewna, niezły hotel, ciepła woda i pełne wyżywienie. Oferty zawsze kupuję last minute, lubię ich szukać i wiem na co zwracać uwage, więc za niewielkie pieniądze jestesmy zawsze zadowoleni. Tymczasem mamuśki na placu zabaw i nasze sąsiadki uważają nas za jakichś burżujów i zarozumialców, bo one to nad Batłyk tylko - i to mimo że zawszę mówię, że mnie te wczasy mniej kosztują niż je wyjazd nad nasze morze. Ja byłam raz, umęczyłam się jak nigdy w życiu, pogody brak, wygód brak, do plaży daleko, o nigdy więcej dopóki dzieciaki nie dorosną. I tera w każdej rozmowie z tymi kwokami to argument - no ale wy ciągle na wakacje zagraniczne jeździcie to was stać na to, to was stać na tamto bla bla bla... To młode osoby, myślałam, że im uświadomię , że takie wakacje można mieć niedrogo, że pomogę poszukać, to na mnie się jedna z drugą patrzą jak na debila i zieją nienawiścią. Chyba założę biuro podróży.

Gość gość
myslalam ze tylko u mnie tak...

Gość gość
najgorzej że one wcale nie lubią jeździć nad polskie morze, zawsze narzekają, a mają jakąś blokadę przed pojechaniem poza granice... szkoda, bo to młode osoby i uczą tego dzieci też.

Gość gość
ech...