Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 193

Co sądzicie o jej figurzee ?

Polecane posty

Gość gość
Prawictwo powiedz prawdé ile razy juæ sobie pod niá zwaliøeß

Gość gość
Niby twarz średnia, cyce obwisłe ale lubię takie zdrowe loszki nie jakieś grube ani anorektyczki a poza tym nawet sympatyczna się wydaje:)

Gość gość
No i pupcie ma niezłą;)

Gość gość
za małe wcięcie w talii, typowo męska sylwetka

Gość Prawiczątko
Biodra ma szerokie i wcięcie w talii też , może nie super figura ale na pewno nie męska. Prawictwo, kiedyś pisałes kiedyś że wolisz pupy kobiet od piersi i muszę ci napisać że mam podobnie, jakoś pupa i sylwetka mnie bardziej podnieca od piersi, piersi lubię ale nie tak bardzo i rzadko mi się podobają , lubię różne ale bardzo lubie szczupłe młode z małymi piersiami i mi te piersiątka nie przeszkadzają,nie zwracam zbytniej uwagi na to . Aha, dupy facetów mnie obrzydzają, jakby co.

to że wole tyłki od piersi , nie znaczy , ze te z dużymi piersiami od razu skreślam . Tak sylwetka nawet mi się troche bardziej podoba niż ta pierwsza , bo ma bardziej szerokie biodra http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a0955a074970ffdd.html tą pierwszą oceniam na 8/10 a tą drugą na 8,5 /10

Taka sylwetka nawet mi się troche bardziej podoba niż ta pierwsza , bo ma bardziej szerokie biodra

ostanio oglądałem ciekawy film ,( a dokładnie to wycinek filmu nie całośc)- tam był takie panny własnie z fajnymi sylwetkami które lubie . Zgromadzono je na sali gimnastycznej i wszystkie były nagie .. mogę dać wam linka jak chcecie . Ale trzeba nagrać to na kompa - plik zajmuje 80 megabajtów

Gość Prawiczątko
dziś doopy nie urywa, ta pierwsza chyba młodsza