Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozczarowana postawa męża

Polecane posty

Gość makowa babka
I jak ząb??

Gość gość
Zmień dentystę i ..... męża....... Nie pomagają leki przeciwbólowe, bo masz zapalenie okostnej, potrzebujesz antybiotyku, najlepiej clindamycyny, działa na bakterie beztlenowe. Po kuracji, która napewno pomoże idź do dobrego dentysty, zrobi leczenie kanałowe i odbuduje zęba na jednej wizycie. To po pierwsze... Po drugie to zrób porządek z mężem, którego można tylko szczerze współczuć, według mnie on cię nie kocha.

Gość gość
chyba az tak bardzo cie ten zab nie boli skoro aktywnie uczestniczysz w dyskusji , ja jak mialam zapalenie suchego zebodolu to wylam z bolu i nie wyszlam od dentysty dopoki mi nie pomogl ( wyjac w gabinecie)

Gość gość
tiiiiia teraz się licytujcie co kogo bardziej boli jak ją boli to boli, c***j ją obchdzi, że kogoś coś bolało bardziej :P

Gość gość
Dokladnie. Pewnie ma lezec w lozku i myslec tylko o bolu,zeby bylo gorzej.Pewnie wziela leki i dlatego jakoz zyje. Same wredne babska

Gość gość
Autorko, jak tam ?

Gość gość
Mam termin na poniedzialek prywatnie u dentystki w moim rodzinnym miescie,ktora mnie zna. Musze do jutra wytrzymac.Nie bede juz ryzykowac tutaj jak nie znam lekarzy. Do emza sie nie odzywam. Wmawia mi,ze mnie nie boli....bo przeciez pani doktor wyelczyla,debil

Gość gość
no i jak tam rozwiodlas się już?