Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRAWIK CHCIAŁBYM BYĆ TAKIM ZEREM JAK TY

Polecane posty

Gość gość

Tak dla eksperymentu chociażby przez pare tygodni prowadzić takie życie jak ty, no ale sory jestem Warszawiakiem, praca biurowa w klimatyzowanych pomieszczeniach za niezłe pieniążki także chyba nigdy Ci nie dorównam

Gość gość
oh lubie jak plujesz jade przegrańcu :) mam ubaw z takich jak ty wiesz? Wiem, że to nie jest fair, ale nie mogę sie powstrzymać by dowalić takim jak ty, w życiu realnym też lubie dokręcać szpile znajomym którzy są niżej sytuowani społeczno-materialnie niż Ja :P

Gość gość
boś jest prostym człowiekiem dla którego liczą sie tylko pieniądze . Poza pieniędzmi nic sobą nie reprezentujesz jak typowy krawaciarz .. Nie masz żadnej rozrywki oprócz pracy dlatego jestes sfrustrowany

Gość gość
wole byś sfrustrowanym krawaciarzem Z KASĄ niż sfrustrowanym zerem jak prawik Ja przynajmniej bzykam, bo jak wiadomo baby do kasy lecą jak muchy do gnoju ;) a po za tym weekendy mam wolne i nie przepieprzam ich przed kompem jak wy całe swoje życie :)

Gość prawictwo pospolite 193
ja tam całego życia przed kompem nie siedze , bo własnie robiłem grilla wczoraj o 11 00 rano .. Był karczek i nie narzakam na swoje .. Bardziej obawiam sie tego ze bede musiał isc do pracy .. Bo praca to zmarnowany czas i zniszczone życie .. Okej ide grac w couter strike glob al offensive , będe za kilka godzin