Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Kupilam sobie litrowe lody

Polecane posty

Gość gość
widać jak sie miota, potrafi tylko powyzywać nić choćby spróbować się obronić, jesteś zwykłym zerem dziewczyno, już łatwiej i lepiej byłoby gdybys sie przyznała że jesteś bezrobotnym zerem, tutaj 90% ludzi to takie same zera jak ty, nie ma sie co wywyższać udając niewaidomo kogo, a teraz jeszcze do nas masz pretensje i znasz próbujesz zrobić przegrańców bo sie wydało kim jesteś :D idiotka a o kradzionym banerze i braku pamięci co do nazwy programu oczywiście i tak nie skomentowała, kłamczucha dopiero na jutro przygotuje odpowiedź jak dobrze przemyśli co by znów gafy nie popełnić...

Bo sie spocisz gosciu :) napisz o mnie ksiazke bo masz strasznie bujna wyobraznie to bedzie hicior :D

Gość gość
Oszka myślałam że jesteś inna, ale nie jesteś. Dlaczego nie odniesiesz się do jego słów tylko próbujesz obrócić kota ogonem? Stań w końcu twarzą w twarz i powiedz coś bo póki co robisz z siebie idiotke i twoje kolejne wypowiedzi coraz bardziej cie kompromitują

Gość gość
dobra, nie mów już lepiej nic nie pogrążaj sie idiotko :o

Gość gość
typowa odzywka nolifa to ja ci też coś powiem: Przestań wreszcie kłamać :)

Dla was wszystko jest klamstwem wiec nie nie ma sensu pisaníe o prywatnych sprawach oszka klamie nie jest kobieta jest facetem, nie ma 25 tylko 15 itd itd

Gość gość
ale my teraz nie mówimy o tym że oszka jest facetem czy że ma 15lat tylko o dwóch kluczowych sprawach których ewidentnie unikasz kłamliwa mendo! ukradzione banery i kombinacje i miotanie się z nazwą programu oczywiście do tego sie nie odniesiesz szmato

Radze ci dokladnie ze zrozumieniem przeczytac tamte tematy bo widze ze koloryzujesz

Gość gość
nie koloryzuje szmato dobrze wiem o czym mówisz, a ty i tak sie k***a do tego nie odniesiesz kłamliwa mendo co za idiotka, nara

Gość gość
Niedorobiony to największa pi*zda na całym kafe. Urodzony frajer i powinien mieć to wytatuowane na tej buraczanej gębie !! K-ce