Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Kupilam sobie litrowe lody

Polecane posty

Gość gość
pani grafik z banerami z neta nieznająca nazwy programu na którym pracuje od lat, nołlajfiara udająca ze pracuje a ciągle gnije na kafe :D dno dna co nie cyni?

ty jestes gorsza niz porabaniec, jestes klamliwa brzydka zdzira, ktorej nikt nie chce, twoje zycie realne jest tak biedne, ze szukasz atencji na forum dla kobiet buahah

Gość gość
jej rozliczne bajeczki są fajne do pośmiania się :D a ona myśli że każdy to łyka jak młody pelikan i że jej zazdrości hehe zerem byłaś zerem zgnijesz

Gość gość
ej no co wy nie wiecie? Oszka jest cały czas na urlopie :D już od paru lat... ściemniara j*****a :D

Gość gość
Oszka a to litrowy pojemnik Ci się tam zmieści?

Gość gość
Oszka ale dlaczego udawałaś z tymi banerami co? dlaczego złapano cie jak sie przelogowywałaś, tzn zapomniałaś przelogować z oszki i pisałaś jak facet! męską formą czasowników, nie pisałam tylko pisałem! jak facet. Dlaczego po wpadce z banerami nagle twierdzisz, że tylko nas sprawdzasz i testujesz? śmieszna jesteś bo gdyby to nie wyszło, gdyby ten koleś nie sprawdził tych fot to ty dalej byś ścieme waliła że jesteś wielką panią grafik idiotko :D

to jest trudny przypadek! dlatego trzeba lekcewazyc to co ON pisze:))ON nie zdaje sobie sprawy co pisze:(:(....:):)

Gość gość
Oszka kokoszka daj mi noszka...;-)

mmartha zdziro, takie jak ty to w burdelach robia i sa gwalcone przez murzynow, lubisz takie 20cm paly jak ci c**e przetrzepuja nie?

Gość gość
a już nawet nie mówie o tym programie graficznym z którym miałaś wielki problem jak on sie nazywa :D podobno nie głupia z ciebie dziewczyna, a k***a nie wiesz jak sie program nazywa na którym podobno od lat pracujesz? :D śmiech na sali, piwosz to normalnie szczał ze śmiechu widząc jak sie miotasz :D dopiero po paru dniach wyczytałaś w google i wymyśliłaś banalny baner maker gdzie takiego g*******ego oprogramowania już sie dawno nie używa, to tak jakby painta porównać do photoshopa albo super mario z gry telewizyjnej z lat 90 tych do dzisiejszej gry Wiedźmin, poziomy całkiem różne, przepaść totalna, tak samo baner maker to g****o i stary program, którego juz nikt nie używa, za mało doczytałaś Oszeczko :D słabo sie przygotowujesz do roli ściemniary, nawet nie potrafiłaś dobrze ukraść baneru z neta który wciskałaś nam że to twój :D wystarczy wrzucić w gogle grafike czy TinEye reverse i juz wszystko wiadomo o fotce... Słabo u ciebie z inteligencją, słabiutko

tak samo jak kiedys mowila, ze ostatni raz sie ******* rok temu, a teraz nagle z d**y sie dziewica wziela :D hahah

Nie chcialo mi sie poprawiac. ale co cie to obchodzi dla ciebie moge byc klamczucha i nołlajfem nie zalezy mi wcale bys zmienil o mnie zdanie bo rozsmieszasz mnie jak pisźesz te bzdety

Gość gość
największym nołlajfem to jest tutaj żmij aka barłoś