Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upał mi nie preszkadza tylko wkurza mnie to ze sie

Polecane posty

Gość gość

poce. jak ja tego nie cierpie.zjadlam obiad i juz jestem mokra pod pachami i na piersiach.

Gość gość
A c**eczka?

Gość gość
akurat nie ;-)

Gość gość
Nie znosze jak jest gorąco.Nie nawidze takiej duchoty ,to męczarnia.Nie moge nic robic,serce mi zaraz bije jak oszalałe.W domu mam 27stopni!Po wyjsciu na dwor dostaje gesiej skorki z rożnicy temperatur.Niech spadnie desxcz,albo śnieg.

Gość gość
ja w mieszkaniu mam 30-31. oddycha mi sie dobrze,nic mi nie dolega tylko wkurza mnie pocenie sie.(pacy,plecy,klatka piersiowa i brzuch) . w nocy jak spie nic nie robie to jest ok,ani grama potu ale w dzien niestety juz nie jest tak fajnie

Gość gość
Jak można dobrze oddychac przy temp.30 st.w domu?Ja mam 27 i czuje sie tak,jakby ktos zakryl mi usta i kazal oddychac.Robic tez nic nie mozna,każdy sie snuje po domu i nic sie nie chce.Kazda czynnosc to ogromny wysilek.Oprocz pocenia,puchna mi nogi.Nerwowa atmosfera i wszystko narasta.A to jeszcze tydzien ma tak byc!

najgorsze jest to że tak ma być gorąco kilkanaście dni więc jeszcze sporo musimy przemęczyć więc wypocimy ot wszystko co przez zimę nabraliśmy. Wole zdecydowanie zimę jak te upały które tutaj są . Najlepiej zamontować sobie klime w domu masakra.

Gość prawictwo pospolite 193
rozbierz sie do majtek , ściagnij koszule i polej zimną wodą po plecach , twarzy i piersiach .. siedz tylko w majtkach - od razu będzie ci chłodniej

Gość gość
w ubieglych latah mialam tak ze gorzej mi sie oddychalo w takie upaly,ale mniej sie pocilam bo tylko pod pachami i dlonie. a teraz wiecej sie poce (o dziwo dlonie prawie wcale) ale lzej mi sie oddycha. ogolnie wole uczucie ciepla niz zimna

Gość gość
Kot i pies leża w domu na podłodze,bo na zewnątrz nie chcą wyjść.Ja siedze w koszulce (bez stanika) i w spodenkach(bez majtek),co jakiś czas ide schłodzić sie wodą.Pomaga ale na krótko.Ogólnie to chodzi mi takie całościowe przygnębienie i bezruch jaki sprawił ten upał.

Gość gość
prawie 22 a na zewnatrz nadal prawie 30 stopni

Nie da sie wytrzymac nie chce sie nic robic w domu ja nawet nie gotuje od dwoch dni bo sie boje kuchenke wlaczyc. Dzis mialam w domu 30 stooni teraz mam 28. Udreka ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze tyle dni z upem. Jutro najupalniejszy dzien ma byc jak pomysle ze ma byc cieplej niz dzis to mam ochote isc na caly dzien do piwnicy tak jest chlodno

Gość gość
dzisiaj jest jeszcze gorzej .w pokoju mam jak w nagrzanym piekarniku,zero wiatru na zewnatrz,prawie 40 stopni w sloncu a w cieniu chyb 32. pije sobie kawke i jest mi od niej jeszcze cieplej. na sama mysl,ze muszeodkurzyc mieszkanie oblewam sie cala potem. brrr

Gość gość
Masssakra. Za oknem 39' :O Nawet nie chcę myśleć, ile w pełnym słońcu.. Niech ktoś wyłączy tę parszywą żarówę..

Gość gość
a czy picie naparu z szalwi zmniejszy pocenie sie?

Gość gość
siedze teraz z zimnym mokrym recznikiem na karku.troche pomaga

Gość gość
uff, a u nas w Poznaniu jestesmy po burzy, czekałam na nia jak na zbawienie... znacznie chlodniej, az chce sie zyc

Gość gość
ja 70 km od Poznania ale urzy ani widu ani slychu

Gość gość
Mi się doopa poci i nogi :(

Gość gośćtrtrw
Prosty klimatyzator można kupić już za ok 700pln i problem znika

Gość gość
ja od pasa w gore a najbardziej piersi i brzuch.nie wiem czy wszyscy tak maja czy cos mi dolega

Gość gość
Oj tam marudzicie... ja mam wiatrak w domu i mnie chłodzi, poza tym biorę zimny prysznic 3 razy dziennie, też pomaga :) Niech będzie upał, w końcu lato jest, a niewiele go już zostało. Zaraz będziecie płakać, że mróz i palce wam odmarzają...

Gość gość
chyba juz wole zime,zwlaszcza ze ostatnia byla dosc lekka

Gość gość
Też wole zime

Gość gość
W sloncu wczoraj bylo ponad 50 w sr. pl