Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy związałabys sie z prawiczkiem 27 lat ?

Polecane posty

Gość gość

i co bys pomyślała o takim ?

Gość gość
Nie, bo juz bylam raz z prawiczkiem 20 letnim, nie bo sama nie jestem dziewica, wiec jemu za pewne by to przeszkadzało, pomijam kiepski seks bo to akurat dla mnie nie istotne, ale również nie, bo skoro jest prawiczkiem to pewnie nie byl w związku a to może oznaczać, ze cos z nim nie tak i nie umie nawiązywać relacji miedzyludzkich

Gość gość
gość dziś prawiczek 20 letni to jeszcze nic dziwnego

Gość gość
nigdy:classic_cool:

A co to znaczy nawiązywać relacje międzyludzkie? Każdy to umie tylko laski to jakoś komplikują. Bo ja np. proponuje komuś wyjście a ona nie. No to czego ona oczekuje, jakich czarów?

Gość gość
Olać kobiety. To k***y. Ja do nich nie startuje. Po zabiegu na pysk pójdę do prostytutki stracić prawictwo.

Gość gość
gość dziś gość dziś prawiczek 20 letni to jeszcze nic dziwnego x W porównaniu do 15/16 letniej doświadczonej seksualnie 15letniej dziewczyny, która regularnie uprawia seks nawet analny i oralny to raczej słabo taki prawiczek wypada. Zresztą kobiety są uprzedzone do prawiczków. Dlatego każdy mężczyzna powinien w 18 urodziny iść do prostytutki.

Gość gość
A ja nigdzie nie napisałam, ze 20-letni prawiczek to cos dziwnego ;) A nawiązywanie relacji to miałam na myśli właśnie np funkcjonowanie w związku, kompromisy, umiejętność konwersacji i takie podstawowe rzeczy jakie sa niezbędne żeby budować związek. Dla mnie to dziwne, ze 27-letniego faceta nigdy nie interesowały dziewczyny i nie byl w zwiazku. Do tego nie byloby sensu żebym byla z taka osoba bo jesteśmy pod tym względem na zupełnie innym etapie, ja juz w związkach byłam i wiem czego oczekuję, a dla takiej osoby to zupelna nowość, wiec prościej by bylo gdyby szukam dziewczyny z podobnym doświadczeniem, lepiej by się dogadali

Gość gość
Głupia idiotko. Facet nie mógł być w związku z różnych powodów, a nie dlatego, że go kobiety nie interesowały. Może coś w jego życiu wydarzyło się takiego, że z nikim przez to nie był. Nie wpadło ci to do głowy ? Zresztą jak byłaś w związkach, to sobie szukaj kandydata na męża, a prawiczek niech korzysta i ****** rekompensując sobie młodość.

Gość gość
gość dziś Wiesz, że jesteś chyba jedyną kobietą która nie wyzywa prawiczków? A co do Twojej wypowiedzi to zgadzam się. Ja jestem 24letnim prawiczkiem i dlatego celuje w max 16letnie dziewczyny.

Gość gość
Nie bo dla mnie to by było dziwne bo: 1. albo ten facet byłby jakiś aseksualny tzn nie miał takich potrzeb, a to źle wrózy bo by mu sie raczej nie odmieniło 2. Albo by miał potrzeby seksualne, ale był na tyle nieudacznikiem że nie znalazłby sobie dziewczyny nawet na jedną noc 3.Albo miał jakies problemy z seksem w sensie ,że byłby np impotentem 4. Albo byłby tak dziwny np zbyt nieśmiały żeby poderwać dziewczyne Poza tym ja lubię facetów raczej dominujących, którzy wiedza jak sie zajac kobieta, a tu jest potrzebne pewne doświadczenie w temacie, prawiczkowie w tym wieku wydają mi się tacy niemęscy kompletnie

Gość gość
krotko mówiąc kobiety chcą ru/cha/czy,. krótka piłka

Gość gość
Bo kobiety to egoistki. Chcą dobrze dla siebie, chcą przyjemności. Wolą doświadczonych, bo taki będzie wiedział co i jak, zaspokoi jak należy. One oczywiście będą i tak leżały jak kłody, nic nie dając w zamian.

Wszyscy gadają o tych łatwych dziewczynach a gdzie one niby są? Ja na oczy nie widziałem takich nigdy. Przełamałem też nie śmiałość i podszedłem do dziewczyny z zamiarem poderwania ale ona to zniweczyła wszystko na starcie (uciekła). I co na to powiesz idiotko?