Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgosc

Pytanie do nieszczepiacych

Polecane posty

Gość gośćgosc

Opisze w największym skrócie. Mam 4 latka który nie został zaszczepionych mmr z powodu alergii pokarmowej. 2 lata temu przeprowadzilismy się do innego miasta. Kartę szczepień zostawiłam w starej przychodni bo nie wiedziałam czy będę w ogole chciała uzupełnić to szczepienie. Nie podalam też im adresu nowej. Kilka dni temu, po dwóch latach odezwali się z tej aktualnej przychodni z pytaniem o to szczepienie. Ciekawie mnie skąd maja ta kartę skoro ja nie podalam rzadnego adresu?

Gość gość
żadnego jak już. Pewno byłaś z dzieciakiem u lekarza i znaleźli twój adres po peselu Proste

Gość gość
Już w najbliższą środę, 26 sierpnia podczas telefonicznego dyżuru eksperta będą mogli Państwo uzyskać odpowiedzi na pytania związane z pneumokokami i szczepieniami przeciwko pneumokokom. 26 sierpnia, w godz. 18.00-20.00 dr med. Aneta Górska-Kot tel. 572 848 056. link do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/1699068813645875/

Gość gość
Na Twoim miejscu po prostu wyjaśniłabym tą sprawę osobiście, a szczepienie mogłaś odroczyć, a nie uciekać :D