Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura277777777

Czy ja bylibyście trwale oszpeceni albo na wózku to byście się zabili?

Polecane posty

Gość laura277777777

Pytam z ciekawości bo ja np nie wyobrażam sobie tego, teraz już jako osoba zdrowa i dość ładna często za bardzo sie przejmuje i odostatnio oglądałam taki reportaż w tv o takich ludziach jak żyją i ja bym tego nie wytrzymała. Albo była tam dziewczyna bez oka, albo ludzie na wózkach spraraliżowani, albo oszpeceni tak, ze raczej operacje nie wiele im pomoga... Moglibyście tak zyc? Bo ja bym nie była na tyle silna

Gość gość
Raczej tak ale pewnie i tak umarłabym z wycienczenia albo jakbym umarła to by nikt nie wiedział.. bo nie miałby sie kto mną zająć. :O

Gość gość
Żyl bym, a co mi tam. Zycie fajne jest mimo to ze ma sie pysk niewyjsciowy:-) :-P

Gość gość
Ja tak wegetuje latami z pyskiem oszpeconym przez trądzik. Mam takie 2 wstrętne czerwone plamy na policzku.

Gość gość
Ja bym sie pewnie zabiła bo to było mimo wszystko łatwiejsze od poźniejszego mierzenia się z tym, z ludźmi ,którzy roznie taka osobe traktuja, z zyciem osobistym , praca...To jest oblbrzymie utrudnienie, "normalnym" ludziom często jest ciezko, a co doppiero takim... Takie życie w wegetacji. Chyba, że widziałabym realne szanse poprawy,a jeśli nie byłoby takiej szansy to bym chyba skonczyła swój żywot :( podziwiam te osoby co mimo wszystko potrafia z tym życ

Gość gość
17:31- No jest to problem ,ale nie w takiej skali jak piszę mi chodzi o osoby np z zniekształconą twarzą, albo na wózku, albo sparaliżowanych, takich ekstremalnych przypadkach

Gość gość
Z wiekiem by ci przeszlo. Idzie sie przyzwyczaic jak do jedzenia i srania:-P

Gość gość
17:34- Mam 24 lata, zamiast żyć, to ja wegetuje przez te plamy cholerne. Nawet dziewczyny nigdy nie miałem, seksu nie mam jak uprawiać, bo się wstydzę. Kiedyś lała mi się ropa z cyst, a jak ktoś siedział obok mnie w szkole, to zakrywałem twarz, aby nikt na mnie nie patrzył. Za cholerę nie wiem czym to g****o usunąć. Próbowałem peelingów i mikrodermabrazjii.

Gość Laura2777777
No pewnie,że to dla was problem, ale jest nadzieja wyleczenia tego. A gorzej jak ktoś nie ma szans np ma jakas deformacje czy jest po wypadku i operacje nie dadza wiele

Gość gość
istnieją lasery do usuwania przebarwień czerwone plamy na twarzy-trądzik różowaty niestety nieuleczalny jak dotąd jak już to można walczyć z objawami na necie pełno o tym

Gość gość
Ja bym sie zabiła bo zycie by mnie juz prestalo cieszyc i nie widzialabym nadziei na poprawe.

tak ci sie tylko wydaje . instynkt przetrwania , wola życia to potężna siła .

Gość gość
dla niektorych tak... a czasam sa ludzie ze slabsza psychika i tacy sie zabijaja nawet z bardziej blahych powodow