Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zależy mi na obu...

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy to mój ex, z którym byłam wiele lat jednak nasz związek to nie było "to" więc go zostawiłam, drugi to ktoś kogo poznałam krótko po rozstaniu z pierwszym. Były wciąż jest mi bliski, nowopoznany staje się mi bliski. Jak pozbyć się resztek starego uczucia i powstrzymac pojawiające się uczucie? Czuję, że wariuje... nie radzę sobie z tym wszystkim. Chce spokoju. Czy jest na to sposób?

Gość gość
a Były ma kogoś?

Gość gość
Były nie ma nikogo. W sumie wszyscy jesteśmy wolni. Tylko ja tak się nie czuję. Do byłego nie wrócę, bo już tyle razy próbowaliśmy, a i tak zawsze wracaliśmy do punktu wyjścia. Z nowych nie chce wchodzić w jakieś relacje skoro nadal w jakiś sposób zależy mi na ex, bo chyba nic dobrego by z tego nie wyniknęło. Nie potrafię sobie z tym wszystkim poradzić, jest we mnie tyle sprzecznych uczuć...

Gość gość
*z nowym x Najchętniej "wyleczyłabym" się z nich obu. A z drugiej strony szkoda mi tej nowej znajomości... Tylko, że jest na nią całkowicie nieodpowiednia pora. Gdyby mi się to przytrafiło, kiedy sprawę z byłym miałabym całkiem za sobą pewnie byłabym w 7 niebie, no ale się nie przytrafiło :-( Ehh... życie.

Gość gość
Chyba nie wiesz czego chcesz?

Gość gość
Chyba nie wiem. Wiem tylko czego nie chce- wracać do byłego.

Gość gość
Gdybym miała więcej czasu żeby ochłonąć po rozstaniu... Po prostu to wszystko dzieje się za szybko. A boję się, że jeśli teraz wycofam ze znajomości z "nowym" to zmarnuje być może coś wyjątkowego, z drugiej strony czy coś wyjątkowego może z tego wyniknąc skoro są jeszcze we mnie uczucia do byłego? Mam mętlik w głowie.

Gość gość
Ktoś coś doradzi?