Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 30letni kawaler może zaadoptować dziecko lub stać się tymczasowym opiekunem?

Polecane posty

Gość gość

To jedyny sposób bym mógł zostać tatą!

Gość gość
nie. dziecko musi mieć matkę, żeby w razie czego miało się komu poskarżyć, kiedy tatuś molestuje

Gość gość
Po co takimi stereotypami tu rzucasz?! Normalnie się pytam i oczekuję normalnych odpowiedzi. Piszę o ojcostwie a nie o dewiacjach. No chyba, że dla Ciebie ojcostwo to dewiacja?

Gość gość
mam nadzieje że nie może Znajdź kobiete, zakochaj się i zaadoptuj

Gość gość
1. Dlaczego masz nadzieję, że nie może? Dlaczego normalny mężczyzna nie może zostać ojcem. 2. Znajdź dziewczynę? łatwo powiedzieć jak się nie jest atrakcyjnym milionerem o charakterze maczo.

Gość gość
Bo za wysoko celujesz pewnie, poszukaj kogoś na swoim poziomie, z kim się będziesz dobrze rozumiał. Ewentualnie znajdź kobietę, która urodzi Ci dziecko za pieniądze, tylko nie wiadomo czy potem jej się nie odwidzi, jest ryzyko.

Gość gość
Niżej już nie mogę zejść z wymaganiami bo musiałbym szukać dziewczyny w patologii. Jestem przeciętny z wyglądu i zagaduje tylko do przeciętnych kobiet. Do ładnych nawet nie startuje a brzydkie no nie bardzo mi leżą bo musiałbym kłamać im, że mi się podobają. Jeśli chodzi o te kobiety co rodzą za pieniądze to właśnie jest spore ryzyko i nie chodzi o pieniądze ale o to, że ja już się nastawię na to, że zostanę tatą a ona się rozmyśli. Poza tym myślę, że to trochę egoistyczne dlatego chciałem dać miłość i chociaż połowę pełnej rodziny dziecku, które rodzinę straciło.

Gość gość
Hm ale takie dziecko potrzebuje PEłNEJ rodziny///

Gość gość
kobiety nie tolerują mężczyzn, którzy chcą być ojcami

Gość gość
W kolejce adopcyjnej plasuje sie to mniej wiecej tak: 1. Para ktora nie moze miec dzieci. 2. Para, adoptujaca dodatkowe dziecko. 3. Para adoptujaca pierwsze dziecko. 4. Samotna kobieta ktora nie moze miec dzieci lub 40+ 5. Samotna kobieta. 6. Samotny facet. Wiec szanse masz bardzo male, kilka lat czekania Cie czeka. Jesli jestes tolerancyjny, mozesz sie rozejrzec za adopcja zagraniczna, jako ze Polska to ksenofobiczny kraj, nie jest tak popularna.

Gość gość
Zgadzam się w wyżej wpisem. Polska to kraj stawiający na piedestale kobiety więc mężczyźni są stawiani na samym końcu. Poszukaj za granicą. Jak geje mogą mieć rodziny to czemu jeden mężczyzna nie.

Gość gość
pelno samotnych matek, rozumiem ze ciebie interesuje wylacznie dziecko, bez jego matki?

Gość miła jak zawsze
Raczej nie chyba,że dziecko z rodziny,którego rodzice umarli.