Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slowandgentle

Mój chłopak jest BEZNADZIEJNY w łóżku:(

Polecane posty

Gość slowandgentle

Nasz seks trwa max 15 minut, nawet nie potrafię się rozkręcić a już jest po wszystkim. W ogóle nie mam ochoty się kochać przez niego, czy któraś miała podobny problem??? Jak delikatnie poruszyć ten temat???

Gość slowandgentle
Ups nie ten dział!!! Już przenoszę!!!

Gość gość
Masz trwa 15 sekund.co ty na to?

Gość gość
Jaka partnerka taki kochanek, o seksie, potrzebach, fantazjach trzeba rozmawiać i uczyć się siebie nawzajem. Nie ma osób beznadziejnych w seksie, są tylko źle dobrane pary.

Gość gość
wpadnij do mnie to ja cie z godzinkę po bzykam nagrasz sobie na telefon i dasz swojemu chłopakowi jako instrukcję

Gość gość
Każ chłopakowi chodzić na prostytutki się podszkolić w seksie!

Gość gość
Normalnie, spokojnie zacznij rozmowę. Nie mów, że jest beznadziejny, tylko że masz większe potrzeby. Myślę, że pomoże, jeśli przed pójściem do łóżka z Tobą będzie się masturbował. Wtedy wytrysk podczas stosunku powinien być później.

Gość SzalonaKasia
Prawda jest jedna i można gadać o wielkiej miłości itp. Jak facet i dziewczyna nie są zgodni w łóżku to nie ma najmniejszych szans aby coś wyszło... Ja miałam faceta, którego niby kochałam ale okazał się chyba gejem...bo jak facet odmawia...to coś jest nie tak... Dlatego zakupiłam sobie mego przyjaciela życiowego:) http://wibrexy.pl/2631-wibrator-closet-collection---donatella-jelly-g-lavender.html Tak szczerze to Ci powiem, że tylko wibrator potrafi zrobić naprawdę dobrze dziewczynie...

Zgadzam się - nikt nie jest beznadziejny w łóżku tylko ludzie są źle dobrani jako kochankowie a sex jest ważny chyba że jest się tzw. ,,asem,, wówczas bardziej bliskości niż sexu pragniemy. Inna sprawa, że jeśli jesteście młodzi to jest to normalne (u niego, że szybko kończy) i jeszcze inne czynniki mogą na to wpływać ale pisać mi się nie chce :* ... w każdym bądź razie cała masa jest takich par - - niezgranych kochanków.

Gość gość
ak szczerze to Ci powiem, że tylko wibrator potrafi zrobić naprawdę dobrze dziewczynie x Większej bredni w życiu nie słyszałam, wibrator cię nie dotknie, nie pocałuje, nie zrobi minetki, nie przytuli, a jeśli ty wolisz wibrator, to nie dziwię, że facet ci odmawiał :) Autorko o seksie trzeba rozmawiać, o fantazjach, pragnieniach, itd... 15 minut to nie tragedia, ale każdy następny raz może i powinien być znacznie dłuższy, do tego pieszczoty przed, w trakcie, po... opowiedz mu o tym czego pragniesz, a jak to nie poskutkuje, to będzie znaczyło, że na twojej przyjemności mu nie zależy.

Gość gość
Niezgranych kochanków? To nie jest problem niezgrania, dopasować zawsze się można, trzeba tylko tego chcieć. Niestety często bywa tak, że jednej stronie się po prostu nie chce, jest leniwa, bierna, albo partner/partnerka go/jej nie pociąga i stąd taki efekt. Każdy może stać się super kochankiem dla swojej partnerki, tylko musi poznać jej potrzeby i chcieć jej przyjemności.

z tym wibratorem to się nie zgodzę ;) - ja poznałam kochanka dla mnie doskonałego :D co prawda na chłopaka bym o nie wzięła bo różnimy się na innych płaszczyznach ale w łożu odjazd

kochanek bądź kochanka który/która dajmy na to w swej naturze lubi np.dominować może owszem raz na jakiś czas stać się uległym ale to już wówczas nie jest to samo bo nie jesteś autentyczny bo to nie leży tak naprawdę w Twojej naturze - to są już inne bodźce i kiedy udajesz by kogoś zaspokoić za wszelką cenę to zawsze będziesz czuć że to nie jest to

Gość gość
Ja to ma dopiero przesrane, bo jestem uniwersalny, raz lubię dominować, a raz lubię być uległy... a kobiety w 90% przypadków są uległe, a w 10% dominujące, zero uniwersalności i jak tu się bawić seksem :(

Gość gość
Pocieszę Cię, ci co mogą godzinę mają zwyczajnie kłopot z wytryskiem. Dlaczego? Często są kryptogejami.

Gość gość
hmm mam nadzieje że te 15 minut to bez gry wstępnej, bo jak cała akcja to marnie, ja to lubię jak dziewczyna jest trochę aktywna, lubię pobawić się oralnie tak z 30minut a na strat masaż, uwielbiam pozycje boczną, kiedy mogę pieścić dziewczynę i jednocześnie posuwać, bajka

Gość gość
15 minut bez gry wstępnej, to wcale nie byłby zły wynik :) Ja dochodzę po 3-4 minutach stosunku, ale mój partner zna mnie doskonale i potrafi zadbać o grę wstępną :) Ale sądzę że autorka ma raczej na myśli cały akt, a wtedy 15 minut to bardzo krótko i dziwi mnie że na tym chyba poprzestają, bo nic nie pisała o kontynuacji.

Gość gość
A ja nie lubię seksu i szczerze to bym się cieszyła, gdyby mój chłopak kończył po 15 minutach bo mi seks średnią przyjemność sprawia i nie to, że nie jesteśmy dobrani, po prostu ogólnie seks mi się jakoś znudził, Lubie tylko jakieś spontaniczne numerki w miejscach publicznych ale moi chłopak to raczej nudziarz i nie lubi tak. Myślę, że powinnaś się cieszyć, że on tak szybko kończy bo przez to powoli poznajcie seks razem, z czasem będzie lepiej, zobaczysz jak się poczujesz gdyby nagle Cię zaskoczy godzinnym seksem, to też zbliża relacje

Gość gość
Ja miałam faceta, który bardzo długo mógł, a na dodatek cały czas był na dole. Szczerze? Przy takim mechanicznym seksie, jaki on oferował, myślałam, że umrę z nudów i ze zmęczenia. Traktowałam seks jako formę ćwiczeń, nic więcej. Czasem długość stosunku, nie przekłada się na jakość.

Gość gość
malo tego, że każdy lubi co innego, to się jeszcze upodobania zmieniają, i jak tu się dobrać?

Gość gość
Dlatego dochodzi do zdrad/rozwodów.

Gość Normalnych hetero
kobieta podnieca dlatego nie są w stanie ciągnąć po godzinę czasu. Nie w młodym wieku.

Gość prawik26
ma małe libido mało testosternu i tyle , w ogóle mężczyźni są coraz mniej męscy jak ja chociaż coś tam próbuję zmienić

Gość gość
Dziś to wysyp gejów. Lepiej mieć to na uwadze i cieszyć się, jak ma się hetero.

Gość gość
Jak się siedzi całymi dniami przy kompie, to ma się i małe libido i mało testosteronu, a wystarczy ruszyć tyłek z fotela, 3-4 razy w tygodniu potrenować i problemy z seksem minął jak ręką odjął.