Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozne wracanie do domu

Polecane posty

Gość gość

Moze temat wyda sie nieco dziwny, ale mam 22 lata i mam problem z pozniejszym wracaniem do domu. Studiuje, dobrze sie ucze i mieszkam z mama. Teraz mam wolne i najczesciej wracam od chlopaka tak po 22. Ze 2 tygodnie temu powiedzialam, ze bede po 22. Wrocilam ok 22:45. Mama stanowczym glosem powiedziala, ze nie zyczy sobie, abym wracala tak pozno. Dla mnie to smieszne :O Jutro z chlopakiem (jestesmy razem 2 lata) chce isc do kanjpy i wrocic po 24, moze kolo 1. I juz wiem, ze bedzie problem. Czy tylko ja tak mam? Mam 22 lata, a nie 12 :( I nie wiem, co robic :(

Gość gość
Mama się pewnie o ciebie boi. Może porozmawiaj z nią na spokojnie, czemu nie che cię tak późno wypuszczać z domu. Może na początek obiecaj jej, że zadzwonisz o 23.00, żeby wiedziała że wszystko jest ok. Musi się do tego przyzwyczaić.

Gość gość
Ja odkąd miałam 18 wracałam z imprez ok. 3 nad ranem :P Na początku oczywiście mama robił awantury, ale później dała spokój. Zresztą zaraz się wyprowadziłam na studia do innego miasta, wynajmowalyśmy mieszkanie z koleżanką i nie musiałam się nikomu tłumaczyć.

Gość gość
*robiła

Gość gość
a wyzywajaco sie ubierasz?