Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ech, głupie babyyyy

Polecane posty

Gość gość

Myślałam, że wakacje za granicą to w dzisiejszych czasach normalka, ale okazało się, że budzą jakieś niezdrowe emocje.Co roku jeżdzę z mężem i 2 małych dzieci a to do Bułgarii, a to do Grecji czy Turcji, nic specjalnego, ale pogoda pewna, niezły hotel, ciepła woda i pełne wyżywienie. Oferty zawsze kupuję last minute, lubię ich szukać i wiem na co zwracać uwage, więc za niewielkie pieniądze jestesmy zawsze zadowoleni. Tymczasem mamuśki na placu zabaw i nasze sąsiadki uważają nas za jakichś burżujów i zarozumialców, bo one to nad Batłyk tylko - i to mimo że zawszę mówię, że mnie te wczasy mniej kosztują niż je wyjazd nad nasze morze, a one ZAWSZE wracają niezadowolone, ale co roku znowu tam je gna jakby świata innego nie było. Ja byłam raz, umęczyłam się jak nigdy w życiu, pogody brak, wygód brak, do plaży daleko, o nigdy więcej dopóki dzieciaki nie dorosną. I tera w każdej rozmowie z tymi kwokami to argument - no ale wy ciągle na wakacje zagraniczne jeździcie to was stać na to, to was stać na tamto bla bla bla... To młode osoby, myślałam, że im uświadomię , że takie wakacje można mieć niedrogo, że pomogę poszukać, to na mnie się jedna z drugą patrzą jak na debila i zieją nienawiścią. Chyba założę biuro podróży.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować