Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

Czy zauwazyliscie moja zmiane? Od zeszłego roku?

Polecane posty

Rok temu byłam próżna, glupia nastolatka... Tylko ciuchy, imprezy, castingi, sesje zdjeciowe, reklamowe, dbanie tylko o siebie, a w tym roku cos się odmieniło i mówię non stop o polityce, społecznych problemach, ponadto zrezygnowałam z kariery zawodowej, żyłam w ascezie, umartwialam się, poczułam empatie do ludzi, to chyba jest nawrocenie

Gość gość
Jesteś lesba?

Gość gość
Jak to żyłaś w ascezie?

Hmm wiesz zastanawiam się czy jestem, nawet się nie znamy a Ty tak pytasz czemu? Z mojego pisma to widac? Skoro ludzie to widzą to może jestem... Sama nie wiem... Nie mam żadnych uczuc. Czasem podobają mi się fizycznie kobiety albo mezczyzni. Marzę by być wdową, wiec kiedyś wyjdę za mąż.

Gość Prawiczątko
Kłamiesz każda samica to d***** Samice są złe samice powinny zostać wyeliminowane.

W ascezie to jest : deprywacja snu lub ubogie otoczenie, spedzalam czas w pustym pokoju, patrzyłam w sufit. Nie korzystałam z atrakcji zycia, możliwości. Odcielam się od ludzi. Żadnych imprez, alkoholu, używek. Malo jadlam, a jak jadlam to skromnie. Nie ogladalam tv, internet tyle co kafeteria, nie słuchałam nawet muzyki. Dużo rozmyslalam. Przestałam wydawać pieniądze na zbytki i przyjemności.

Gość Prawiczątko
Syn fubu w*********j

Gość gość
No ok a co cię takiego spotkało, że taka zmiana zaszła. Nieźle odjechana jesteś. To nawet fajne. Ale z tą wdową to zastanawiam się czy wszystko z tobą ok?

Gość gość
Tak, zauważyłam, jesteś jeszcze głupsza niż byłaś :)

Unreal a Ty kim jesteś lub byłeś w sezonie 2014-15? Ja tu siedzę rok i już każdego kojarzę. A zmienilam sie na plus, dążę do tego by otoczenie mialo mnie za aniola.

Gość gość
Syn fubu myslisz że jak wdtawisz awatar jakąś łaskę z Neta to ludzie się na biorą pedale z rozjechanym rowem

Gość Andrzej 55
Dżemdobry, Dzisiaj zgwałciłem już 15 bezdomnych psów, a państwo?

Unreal superhero wydawalo mi się, że Ci odpisalam a teraz komentarza mojego nie ma, albo się nie opublikował albo ktoś skasowal. Glupsza bylam wtedy. Jaka zmiana? Sama nie wiem. Martwi mnie to, życie mnie nie cieszy, nie mam uczuć, a chciałabym się np. Zakochać w kimś, najlepiej w facecie

Ok juz widzę moj koment, to co w takim razie sklonilo Cię do założenia tu konta @Unreal? Co do wdowy to sama nie wiem, ale chciałabym nią być, panna kojarzy się z desperatka, stara panna z dziwaczka, zona ze służącą, rozwodka z desperatka albo patolka, a wdowa? Cóż, to taki wyjątkowy stan. Możesz nosić fascynator i nikt na Ciebie dziwnie nie patrzy, możesz ubrać się na czarno, szlochać (to nawet mile widziane), a potem do końca zycia jesteś wdowa i wszyscy zalotnicy zastanawiaja się czy zabilas meza czy nie i chcieliby spróbować ale sie boją

Nic mnie nie zmusiło ale czasem zdarzają się fajne tematy w których zdecydowanie lepiej jest pisać pod stałym nickiem. Co do tej wdowy to ostro :-P Ale to trochę cyniczne zwłaszcza że jak sama stwierdziłaś zależy Ci na dobrej opinii :-) Atakie szczęście koniec końców można osiągnąć tylko w Bogu, już się o tym przekonałem :-P