Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto kogo widział z forum Ero

Polecane posty

Gość gość
Wspólnotę miał kiedyś Wilk do której należały Ciekawska i Zaintrygowana oraz Inessa Red Leelleoo Czwarte Imperium ;)

gość4imp dziś X Intymność, poczucie wspólnoty? Na kafe to pompowanie emocji, których nie ma szans rozładować. Bo nie da się tego zrobić bez poczucia smaku, zapachu, dotyku. Wszyscy wiemy jak jest. Kończy się zawsze na rozmowach. Nikt nie zaryzykuje zniszczenia sobie życia dla nicka z kafe.

Gość gość
Andro nie o Tobie mowa, więc śpij spokojnie :D Zniesmaczyło mnie, że facet bez zastanowienia wysłał mi foty kobiet, z którymi mailował i które mu w jakiś sposób zaufały. Kropka. Dobrej nocy wszystkim

Gość gość
Androgenie nie zawsze kończy się na rozmowach :):)

Gość gość4imp
Jesteś pewny gościu, że te wszystkie nicki są moje? ;) Co do krzesła to tak, wysłałam :(- nago, w samych szpilkach, nogi rozkraczone, ale oparcie krzesła zasłoniło resztę. Prócz nóg, ramion i twarzy. :P Do naga rozbieram się tylko w łóżku. ;) Wracając do tematu ja także widziała kilka osób i cholera :(, nie ma w tym miejscu pasztetów. :) 4444 Androgen, chodziło mi raczej o to, że nie wyobrażam sobie przesyłać każdemu jak leci. Wolałabym jednej, konkretnej osobie i na tym się skupić. Natomiast to prawda, nic nie zastąpi kontaktu bezpośredniego. Dlatego to bez sensu. ;)

Gość gość
Androgen jeżeli dwie osoby są wolne to jaki problem? Weźmy pod lupę takiego Psuja. Masturbuje się z Haja, jednocześnie opisujac jak w nocy brał na łyżeczkę żonę :-D Silena i Imperium nie lepsze :-D

Gość gość4imp
gość dziś To musiał być facet, który zaliczył sporo kobiet na tym forum. ;)

Gość gość4imp
Nie lepsze, ale nie gorsze od innych. Chyba, że dwie osoby są naprawdę wolne. I tylko wtedy. :P

Gość gość
Silene masował gość De. Ktoś podejrzewał, że to Koke. Władca Lalek Koke podawał się za męża 5 Imp. Więc to on ma zdjęcia kobiet.;)

Ta lżona przez was Imperium okazała się akurat bardzo rozsądną. To, że sobie pisała opowiadania na forum świadczy tylko o tym, że ma dziewczyna fantazję. I nic więcej. Zupełnie bezpodstawnie dorobiliście jej łatkę puszczalskiej k***y. Świadczy to tylko o tym jak tępi są Ci, co oceniają wyłącznie na podstawie pozorów i plotek. Ale tak już jest na tym forum. Erotycznym wyłącznie z nazwy.

Gość gość
Ja bym chciał zobaczyć imp. Buzie i uda i szparkę.

Gość gość
A ty co Androgen robisz? Co do Imperium to dużo ryczy.... Mućka:-P🖐️

Gość gość
Wesele z Wilkiem, zaproszenia na wesele, Bacówka, nick Władca Lalek i niszczenie wersetów, opowiadanie o seksie w zasyfiałym kiblu. Itd. Androgen chciałbyś mieć taką żonę w domu lub z taką fantazją? :-D Nie odp. Sam gnijesz tu od lat

Szopkę z weselem to wilk odjébał. I dam Ci radę: nie bierz za żonę Imperium :)

Gość gość
Ja tak. Taką chcę w zapleśniałym kiblu.

Gość gość
czyli facet który to zrobił to Najszybszy w mieście. tylko on pasuje do tych wszystkich opisów.

Gość gość4imp
Nie możemy brać odpowiedzialności za porywy serca Wilka czy innych "ludzi" (czyt. nicków damskich i męskich ;) ). Dużo ryczy- źle, pieprzy się z wszystkimi źle- nie dogodzisz. :O ;) Święta nie jestem, mam spory temperament, ale mam też mózg. Lubię też symbolikę. Zawsze pisałam, że "ero to moja sypialnia".:P A tak na koniec, wiecie co jest najbardziej intymne i podniecające? Nie ci=pka, nie cycki. Głębokie spojrzenie w oczy, tego żadne zdjęcie nie zastąpi niestety. :( 44444 Błedny, Ciebie widzę teraz i ciągle wierzę w ten Twój osławiony nos. ;)

czworeczko :D z tym twoim widzeniem pewnie jest jak z moim. Gosc mysli ze widzielismy cale kafe:P

Gość gość4imp
Tak Bledny. Gość wie wszystko. Jak zobaczymy wszystkich z Kafe to obawiam się, że nigdy nie otrząśniemy się z tego szoku. :( ;) Uciekam. Pa. :) 🖐️

Gość Najszybszy w mieście
Oczywiście że to ja 😴 Przecież to ja dużo pije, ja mam wszystkie foty i to ja jak popije to rozsyłam wszystko na lewo i prawo :O Ostatnio wysłałem nawet list do M 😴 I wiecie co-odpisała :( A ja boję się przeczytać :(

Gość gość
Chrum chrum :p

Najbardziej erotyczne jest uwodzenie, zdobywanie, poskramianie. A potem fajnie jest, kiedy masz świadomość, że ta dumna, arogancka suka leży obok Ciebie, wydymana, zeszmacona i zdobyta, jak trofeum. Że ta, która uważała się za lepszą od innych, z głową w chmurach jest teraz moją kur=wą :-) To jest fajne :-)

Gość Najszybsza w cieście
Przypomnij mi 😴 Bo byłam lekko pod wpływem nektaru który mi serwowales cały wieczór 😴

nie zdziwiony widzisz tez lubie dominowac, lubie pokazac kto jest panem ale to co opisales nie jest fajne.

Gość Najszybszy w mieście
Ja mam przypomnieć coś? 😴 Bo ja nie wiem o co chodzi :(