Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

A więc maqm 17 lat, jestem dziewicą. Z moim chłopakiem próbujemy jedynie pettingu, trzy razy doszło do seksu analnego. jeden raz członek zsunal się w okolice pochwy, ale natychmiast wytarlam to miejsce. Chłopak nigdy we mnie nie dochodził. Problem przedstawia się tak,że spóźnia mi się okres 5 dni. Ogólnie miewalam dość nieregularne miesiączki z racji tego, że mam torbiele na dwóch jajnikach i nie jestem pewna czy to ma jakiś wpływ. Ostatni okres skończył mi się 13 lipca, cały ten "wypadek " miał miejsce dużo wcześniej, potem przez trzy tygodnie nic nie było ponieważ chłopak był w pracy, nie widzieliśmy się. Przez ostatnie parę dni (4/5) byłam dość mocno przeziębiona, gorączka, ból gardła, kaszel, katar. Brałam różne tabletki. Panuje też ogólnie duuza gorączka na zewnątrz. Nie miewam żadnych nudności, nadwrażliwośc****ersi. Dodatkowo schudłam do 48 kg. Czy jest możliwość ciąży?

Gość gość
I ty piszesz że jesteś dziewicą???? Stare qrwy nie miały tak bujnego życia sexualnego jak ty!! ~Ścierwo!

Gość gość
Tez mialam taki ''wypadek''. Male szanse ze zaciazylas, bardzo nikle. Spoznia sie bo sie sama nakrecasz, stres, w dodatku przeziebienie. Tez sie tak nakrecalam i sie spozniaj dluzej niz zwykle. Nawet robilam testy ze stresu i nic nie bylo, wyluzuj i poczekaj. Jak sie nie pojawi to kup test.

Gość gość
fakt dziewicą nie jesteś a w ciąży możesz być kup test