Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamusiauroczegoOlusia

Test ciązowy tydzień przed terminem miesiączki negatywny;(

Polecane posty

Gość MamusiauroczegoOlusia

Witam, kiedy robiłyście test ciążowy i wyszedł Wam pozytywny? Nie mogłam wytrzymać i zrobiłam dzisiaj;( Wyszła jedna kreska:/ Miałyście podobne sytuacje? Na forach czytam, że niektórym kobietom wychodzą pozytywne 10 dni po owulacji i przez to się zdołowałam. Cykle mam 30-32 dniowe. W 13 dni cyklu byłam u ginekologa i stwierdził pęcherzyk 21mm.

Gość gość
To zdecydowanie zbyt wcześnie na test. Poczekaj do terminu okresu.

Gość mamusiauroczegoOlusia
Też tak mi się wydawało... może za dużo czytam ;(

Gość gość
nie nakręcaj sie bo to bez sensu. Lepiej spokojnie czekać i zrobić test gdy okresu nie będzie a nie nastawiać się a potem się smucić. Ja oba testy jakie robiłam w ciążach robiłam dopiero po tygodniowym spóźnieniu okresu. Cierpliwości!

Dobra postaram się być dzielna i poczekam ;) to będzie dłuuugi tydzień!;)

Gość gość
ja podobnie jak ty zrobilam dzis w 9 dniu po owulacji i tez negatyw do okresu jeszcze 5-6 dni wciaz jestem dobrej mysli

Gość gość
Mi okres wypada pojutrze, bolą mnie piersi, kuje czasami brzuch i wyskakują krosty( zawsze przed okresem). Czekam z testem..

Trzymam kciuki aby się nam udalo:) na razie boli mnie tylko brzuch jak na okres i to wszystko:)

Gość gość
Autorko długo się starasz?

Gość gość
Mi test nawet w dniu spodziewanej miesiączki wyszedł negatywny. Tak wiec czekaj cierpliwie i powodzenia

Gość gość
Gościu wyżej, to po jakim czasie był pozytyw?

Gość gość
Mnie w obydwóch ciazach wychodziły negatywne testy, dopiero beta potwierdzała ciążę. W ogóle ginekolog mi mówił ze testy z apteki są słab

Gość gość
gość dziś Gościu wyżej, to po jakim czasie był pozytyw? Zgłoś X Dopiero po czterech dniach po dacie spodziewanej miesiączki wyszedł mi pozytywny, ale to taki ze nie wiedziałam czy jestem czy nie. I robiłam testy cztery dni pod rząd, az po tygodniu kupiłam najdroższy test jaki tylko był dostępny i dopiero on mi pokazał ciaze.

Gość gość
Tzn pokazał ze napewno jestem. A nie miałam możliwości zrobic bety, także trochę skołowana byłam.

Staram się dopiero 2 miesiąc... w pierwszym nie wiem czy trafiłam w owulację a w tym cyklu chyba trafiłam ;)

Gość gość
Ja robiłam testy od terminu spodziewanej miesiaczki przez chyba 5 dni z rzędu i dopiero piątego dnia wyszła druga baaardzo slaba jasna kreseczka. Od razu pobieglam zrobic hcg i wyszło też mega niskie, u lekarza byl tylko pecherzyk bez ciałka żółtego i zarodka. A cykle mam dlugie nawet 35-37 dniowe. Po chyba dwóch tyg. Hcg wyszło ponad 8tys. a na usg byl zarodek z serduszkiem. Dzis jestem w 8 miesiacu:) czekaj cierpliwie i rob test dopiero w terminie @

Gość Aneczka_82
U mnie jest trzeci dzień po spodziewanej miesiączce i nadal jej nie ma. Test robiłam dzień po terminie @ ale wyszła jedna kreska. Piersi mnie w ogole nie bolą ale jestem strasznie płaczliwa. Mam mętlik w głowie :( nie wiem kiedy powtórzyć test

Gość gość
Powtórz za kilka dni, jak chcesz to codziennie ale nie nakręcaj się, że nic z tego. Tez nie miałam  żadnych objawów:)

Gość Aneczka_82
A kiedy wyszedł Ci test pozytywny?

Gość gość
Mnie test z apteki żaden nie pokazał ciąży. Więc głową do gory

Gość gość
No własnie ja to ta, która pisała kilka postów wyżej, że 5 dni z rzędu robiłam i piatego dnia była słaba druga kreska:) To był chyba ze 40 dzień cyklu, a zazwyczaj mam takie 35dniowe wzwyż, zatem ten musiał byc dłuższy, albo jajeczko dłużej wędrowało do macicy:)

Witajcie ponownie;) Nad ranem bolał mnie brzuch ale tam typowo na okres :/ chyba nici z dzidzi ...

Gość gość
Dlaczego tak wcześnie sie nakręcasz?

bo tak bardzo chce być w ciązy ... staram się nie nakręcać ale to jest silniejsze ode mnie :/

Gość gość
Tak się nie da żyć. Pół miesiąca się będziesz nakręcać?

Gość gość
Tez tak sie nakrecalam. Pojechałam do polski na urlop, wrocilam myśląc ze z tego cyklu całkowite nici a tutaj juz 6- ty tydzien leci :) Także spokojnie, wyluzuj i nie mysl o tym. Nie patrz kiedy masz owulacje a kiedy nie. Uprawiaj seks z mężem regularnie a w koncu sie uda :) X Ja za to mam inny problem. Nikomu sie nie zwierzałam z tego ze staramy sie o kolejne dziecko, prócz najbliższej rodziny. W pracy mam dziewczynę z ktora sie przyjaźnię i ona sie tez stara o dziecko. Tylko ze ona jest tak nakręcona ze jedynie o czym gada to tylko o tym zeby zajsc w ciaze. Mamy rowniez koleżankę w pracy ktora jest w 5-tym miesiącu ciazy i ta moja koleżanka jej po prostu nienawidzi. Ona nie wie ze ja jestem w ciazy, i gada mi na ta druga, ze chodzi jak matrona teraz z tym brzuchem itd. No i kurczę boje sie co sie stanie jak ta sie dowie ze ja rowniez spodziewam sie dziecka. Taka głupia sytuacja.

jestem niemożliwa ;D znowu zrobiłam test! nie poznaję się ! Wkręciłam się na maxa! Pewnie znudzi mi się po paru miesiącach starań hehehe! Do miesiączki 6 dni ;) Dopadł mnie dzisiaj silny ból typowo okresowy i byłam pewna, że zaraz dostanę ale zaraz przeszło ;) Moim zdaniem nie powinnaś przejmować się tym co pomyśli koleżanka bo z tego co piszesz normalna to ona nie jest! A jak powiesz to się przekonasz czy jest Twoją koleżanka czy nie bo prawdziwa koleżanka powinna się cieszyć z Tobą Twoim szczęściem;)

Gość gość
Tez jak ty robilam szybciej ale 3 dni przed okresem i wyszedl neg.a juz tydz.po okresie byl pozytywny.dzis moj syn ma 3 lata:) uszy do gory.

Jest nadzieja:) tez mam synka 3 letniego:)