Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

ddt

Polecane posty

Gość gośćzapentt
ladna jest

Gość gość
Haha, już skopiowane :-D No i nie dość, że ździra się puszcza to jeszcze fotka z jej gołą dupą krąży po sieci.

Gość gość
teraz proponuje rozpowszechnić to zdjęcie coby zainteresowana wiedziała co sie wyrabia. w koncu danie brunetosowi dooopala nie upoważnia go do zamieszcania o tym fotostory w internecie ze swoja geba na dodatek zamazaną. nieładnie. przydałaby sie gościowi nauczka. ciekawi mnie czy "kolega" z którym pił wódke też będzie szczęśliwy wiedząc że jego geba tez stanie sie publiczna.

Gość gość
Szkoda, że nie da się pokazać ryja Brunetosa :-D

Gość gość
wrzućcie na 4chan /b/ i poproście żeby odkryli mordę to już na zawsze tam zostanie :D

Gość gość
jezeli to prawdziwe zdjęcia to koles jestes niegodzien jakiegokolwiek zaufania. nie dośc, że bym sie z toba nie napił nawet karmi to jeszcze obiłbym ci ryja. naprawde nie wiem czego ci zazdrościć. tego, że nie można ci zaufać czy tego, że koledzy dobiora ci sie do dooopy:)

Gość gość
a ja prosiłbym o te fote z "kolegą" przy kieliszku. ma prawo wiedzieć jaką mende do domu wpuścił

Niemacie prawa upubliczniac tych zdjec bez mojej zgody. Ja mialem na to zgodę, nikt by mi niemial tego za złe a wrecz ludzie czują sie dumni gdy pojawiają sie na zdjeciach ze mną. Jak jeszcze raz ktoś je wstawi to dzwonie na policje

Gość gość
" Jak jeszcze raz ktoś je wstawi to dzwonie na policje" ja p*****le XDDD wiesz co to pozew cywilny? hehe

Gość gość
ha ha ha i zj***liscie chlopakowi nastroj

Gość gośćzapentt
Brunetos244 dziś hehehe... ale ona ladna jeest. ile ma lat?