Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę, pomóżcie mi. Coś niedobrego dzieje się z moim dzieckiem!

Polecane posty

Gość gość

Moja 3-letnia córka od 5 dni nie chce jeść. To znaczy ona płacze, że jest głodna, że chce jeść ale coś jej nie pozwala, nie wiem jak to określić. Płacze z głodu ale płacze też jak jej coś podam do jedzenia. Ciągle ma gazy i zaparcia. Byłam z nią u pediatry, ale mnie zbył, powiedział że dzieci mają takie etapy. W poniedziałek idziemy do innego. Może Wy macie jakieś porady, wskazówki?

Gość gość
jakie etapy jakies bzdury, mam 3 dzieci i nigdy nie mialam takiej sytuacji, lekarz nie mial pomyslu wiec zbyl cie glupia gadka, jezeli twoje dziecko ma gazy, zaparcia jest glodne a przy tym nie moze jesc znaczy ze cos mu dolega, moze to byc od watroby moze to byc zla praca jelit, moze potrzebne bedzie przeswietlenie, idz do innego lekarza i powiedz ze bardzo sie niepokoisz zachowaniem mozesz jeszcze dodac ze mala skarzy sie czasami na bole wowczas zrobia jej usg jamy brzusznej i zobaczysz co sie w srodku dzieje i nie lekcewaz tego to nie jest jakis trudny etap tylko dziecku cos dolega i trzeba znalezc przyczyne ja obstawiam jame brzuszna cos tam zle sie dzieje

Gość gość
Pojechała bym na SOR do najbliższego pytania i nie wyszła, dopóki nie zrobiliby dziecku badań. Od 5 dni takie cyrki, a ty zamiast ruszyć tyłek, to na kafe piszesz.

Gość gość
szpitala* Słownik w tel zmienia po swojemu

Gość gość
Ale zupełnie nic a nic nie je? Cos na pewno zje w końcu to nie jest jeden dzien

Gość gość
jedź na SOR, może to coś poważnego. a nawet jeśli nie, to będziesz spokojniejsza.

Gość gość
Biedne dziecko,może ma polipy w przełyku?Nie mówi co ją boli?

Gość gość
może afty ?

Gość gość
też bym nie czekała. Męczy się dzieciak, bo lekarzowi nie chciało sie zlecić badań. Moim zdaniem koniecznie szpital i sprawdzenie, o co chodzi. To juz za długo trwa. Mój syn tak się zachowywał, jak dostał w przedszkolu jakiegoś wirusa grypy żołądkowej. Jak brał coś do ust, to wypluwał. Pił tylko mleko przez sen. Trwało to 6 albo 7 dni. Ale po 2 dostałam to samo i wiedziałam, że go msli i nic nie jest w stanie przełknąć. Powodów moze byc milion, działaj.

Gość gość
I jak autorko? Jak córka lepiej cos