Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny gdy facet pyta o liczby to gadajcie że miałyście tylko jednego faceta

Polecane posty

Gość gość
no możesz skłamać bo i tak z góry zakładamy że kłamiecie przez co nie mamy do was zaufania i stąd ta strategia związków konkubinatu ;)

Gość gość
a co takiego zlego w konkubinacie? nie kazda chce zlapac meza...

Gość gość
a co takiego zlego w konkubinacie? nie kazda chce od razu zlapac meza, ja np. nikogo nie mialam, ale nie chce miec slubu, dzieci, tylko partnera przyjaciela

Gość gość
Panowie, a może się przerzucicie na facetów, skoro tak Was przerażają kobiety, że aż musicie udawać pogardę dla nich?

Gość gość
Powiem, że miałam w łóżku 36 facetów, ale pewna nie jestem, bo po pijaku mogłam kogoś nie policzyć. Dodam, że prowadzę dziennik podbojów, który trzymam w szufladzie. ale nie ma co liczyć, że mu to pokażę. Ponadto poinformuję go, że z nim się nie śpieszę do seksu, bo on jest tym jedynym i z nim to liczy się coś więcej niż tylko frywolne baraszkowie urągające ludzkiej egzystencji.

Gość gość
mam nadzieje że nie wszystkie chcą ślubów bo byłbym sam a tak mam szanse na dziecko i "żonę" ale w konkubinacie a na facetów się nie przerzucę zapomnij takie cechy homoseksualizmu kształtują się w dzieciństwie (tak do 5 roku życia) które już dawno mam za sobą ;)

Gość gość
22:29 to szybko będziesz musiała poszukać innego uwierz mi że obojgu na dobre to wyjdzie ;D

Gość gość
Pewnie jestem nudnym prostakiem, wyrywajacym laski, jestes plytki jak kaluza i tak samo denne dziewczyny przyciagasz. Takie robactwo jak ty przyciaga inne robactwo i mnozycie sie jak kroliki, obrzydliwe baby i menele.

Gość gość
Przerzucenie się na facetów w tym przypadku nadal wydaje mi się bardziej prawdopodobną opcją, niż stworzenie zdrowego związku z kobietą ;)

Gość gość
akurat do menela prostaka i nudziaża to mi daleko ;D

Gość gość
ale oczytany to ty napewno nie jestes... "nudziaża" haha

Gość gość
dobrze że tylko ci się wydaje :)

Gość gość
Drodzy mężczyźni, w dzisiejszych czasach również kobietom medycyna idzie z pomocą. Otóż taka pani, która poszalała za młodu, znajduje sobie w końcu faceta "na stałe". Więc mówi mu, że jest dziewicą i że seks tylko po ślubie. Później robi sobie rekonstrukcję błony w klinice chirurgii plastycznej (za pieniądze wybranka oczywiście) i dziewica jak malowana haha. A ślub będzie podejrzewam dość szybko :)

Gość gość
zdrowego związku nie można stworzyć z kobietą do której nie ma się zaufania bo nadszarpnęła je swoim rozwiązłym trybem życia :P jedyna bezpieczna opcja to konkubinat i testy DNA a jak dojdzie do zdrady to kop w doopę i tyle w takim wypadku prawo biologia i technologia jest po stronie faceta :P

Gość gość
a chcę zobaczyć przed ślubem czy jest dziewicą i co :D? po za tym kto wierzy w dziewice po 20 :D?

Gość gość
to zrob prostaku dziecko jakiejs pustej babie, pasujacej do ciebie, zyjcie sobie w konkubinacie, patologii, kopnij ja potem w d**e, a potem sobie ****aj, oproznij swoje jadra :P i narzekaj, ze wszystkie to k***y

Gość gość
Masz to, na co zasluzyles, widze wielu takich jak ty, plytkie zwierzeta. czesto sobie zycze, zeby Putin to wszystko rozp******il.

Gość gość
ale ja nie narzekam mam na to wyje/bane ile wy macie facetów, ale ślubu wam nie dam ze względu na swoje bezpieczeństwo finansowe :P

Gość gość
Taj, tak, testy NA, tyle że jeśli wyjdzie że dziecko jest twoje, to i tak nie znaczy, że dziewczyna nie dawała innym. Takie to prawo, biologia i technologia mało skuteczne.

Gość gość
i co z tego że dawała ale dziecko moje ewolucyjny sukces reprodukcyjny zaliczony ;)

Gość gość
masz na mysli plytka idiotke? bo tylko taka zechce slubu z toba, tylko taka do ciebie pasuje

Gość gość
chyba sie cieszysz, ze jakas chce z toba slub i ze mozesz sobie ponarzekac, jakie baby sa zle i k***y, bo normalna by cie olala cieplym moczem

Gość gość
gość dziś a chcę zobaczyć przed ślubem czy jest dziewicą i co x No przecież będzie dziewicą jeszcze przed ślubem. Taki zabieg robi się w 1 dzień :P. A co do testów DNA, to dziewczyna musi być naprawdę skończoną idiotką, jeżeli zachodzi w ciążę z kochankiem, mając męża i chcąc to małżeństwo utrzymać.

Gość gość
mam nadzieje że nie zechcę bo będę ją musiał rozczarować :P

Gość gość
"No przecież będzie dziewicą jeszcze przed ślubem. " to chcę zobaczyć pierwszego dnia jak ją poznam :)

Gość gość
Zadna normalna kobieta nie zechce faceta ktory będzie jej wytykał wcześniejsze życie erotyczne

Gość gość
kiedy mój chłopak zapytał mnie o liczbę partnerów, to ją potroiłam :) jesteśmy razem od zeszłego roku. trzeba po prostu szukać normalnego faceta, który nie boi się być porównywany do poprzednich partnerów

Gość gość
"A co do testów DNA, to dziewczyna musi być naprawdę skończoną idiotką, jeżeli zachodzi w ciążę z kochankiem, mając męża i chcąc to małżeństwo utrzymać." a co mało jest takich przypadków?

Gość gość
gość dziś "No przecież będzie dziewicą jeszcze przed ślubem. " to chcę zobaczyć pierwszego dnia jak ją poznam usmiech.gif x Nie no proszę Cię, żadna szanująca się dziewica nie pokaże przeciez ci/py na pierwszym spotkaniu!

Gość gość
22:47 albo który jest desperatem i woli byle co byle jak byle mieć :D po za tym skąd wiesz, że on się z tobą ożeni? przecież mi też wisi liczba partnerów z tym, że ślubu nie mam zamiaru brać ;)