Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny gdy facet pyta o liczby to gadajcie że miałyście tylko jednego faceta

Polecane posty

Gość gość
gość dziś "A co do testów DNA, to dziewczyna musi być naprawdę skończoną idiotką, jeżeli zachodzi w ciążę z kochankiem, mając męża i chcąc to małżeństwo utrzymać." a co mało jest takich przypadków? x Też mówię, że idiotki, przecież są środki antykoncepcyjne :P

Gość gość
jak ja sie ciesze, ze moj facet jest normalny... pierwszy i jedyny :O serio... nie myslal NIGDY o takich rzeczach :O

Gość gość
"Zadna normalna kobieta nie zechce faceta ktory będzie jej wytykał wcześniejsze życie erotyczne" ale ja nie będę wytykał żadnego życia erotycznego ja nawet nie mam zamiaru się pytać bo i tak wiem że prawdy nie usłyszę więc po co? Zwyczajnie nie wezmę tylko z taką ślubu i będziemy żyli na kocią łapę

Gość gość
22:49 czy ja cokolwiek pisałam o ożenku? nie chcę za niego wychodzić :) o desperacji nie ma mowy, dziewczyny się nim interesują, mam powody do zazdrości ;)

Gość gość
pisze ciagle o tym ozenku, bo to desperat, ktory udaje ***ake

Gość gość
po prostu do kobiet która nie jest dziewicą nie mam zaufania bo mogła mieć jednego a mogła mieć 238487214187 i zdradzać poprzednich kto to sprawdzi? NIKT! Dlatego dla własnego bezpieczeństwa nie ożenię się z taką i będę robił przy dzieciach test DNA

Gość gość
dziewczyny same żeście się zrobiły w c***a ze swoją pseudo wolnością :D

Gość a ja jestem prawiczkiem
i przyznam sie do tego, zeby odstraszac te zbyt doswiadczone

Gość gość
Zwyczajnie nie wezmę tylko z taką ślubu i będziemy żyli na kocią łapę xxx Skąd będziesz wiedział, że dziewczyna jest "taka" skoro ani o nic nie zapytasz, a nawet jeśli to i tak zakładasz, że skłamie? Czy może chodzi o to, że z żadną nie masz zamiaru się żenić, bo kobiety to kłamcy ? (i k****y?

Gość gość
22:59 z gory zakladam ze klamiecie

Gość gość
Ja zawsze jestem dziewicą :D