Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiochalskaPlazowiczka

Ale wiocha z parawanami na plazach. Cala Europa sie smieje

Polecane posty

Wiocha pe el po prostu

Gość gość
Wiochą to jest zajmowanie się takimi bzdurami, które nic do życia nie wnoszą :o

Gość gość
To prawda. Spacer po plaży praktycznie niemożliwy.

Gość gość
Takie rzeczy tylko w Polsce :o

Rozumiem ze ciebie zabolalo bo sama stawiasz jakies forty z parawanow? nawet do morza wejsc nie idzie. Kpina. Plaza jest publiczna i z tym sie trzeba liczyc ze ludzie chca przejsc, chca wejsc do morza itp. Nigdzie w Europie nie ma takiego cyrku. PRzyjezdzaja nad Polskie morze Czesi, Slowacy, Wegrzy, Niemcy a tu takie "zamki" Smiec na sali, ale polska to i tak w Unii ta sama kategoria co Rumunia

Gość gość
Tez mnie to śmieszy i jednocześnie smuci :( Polacy to bydło i ścierwa o mentalności chłopa pańszczyźnianego :(

No niestety. Sandaly z bialymi skarpetami, parawany na plazy i sikanie pod krzak to wczasy nad polskim morzem :O

Gość gość
Co prawda to nie nad morzem było,ale nad jeziorem i kilku palantow zaparkowalo na plaży :o mimo że jest elegancki duży parking . niestety wielu naszych rodaków to mentalne wiesniaki :o

Gość gość
Sandały plus skarpetki to nie jest wyłącznie polska "moda"

Gość gość
To pewnie ta szlachta się zjechała co to "nie pracuje" i się tym szczyci... Dodatkowo dochodzi picie na plaży, bluzgi i pety, butelki, puszki zakopywane w piasku...

Gość gość
Gdyby to był. Trend z zachodniej Europy to nikt by nie pisał że to wiocha tylko modny trend 🖐️

Gość gość
no te parawany są poyebane

Gość gość
to po co przyjeżdżasz do polski? nie przyjeżdżaj. polacy maja prawo do swoich tradycji i obyczajów a jak nie pasi to do brukseli pucować trzewiki esesmanom z komisji europejskiej

Gość gość
Wiecie co mnie jeszcze wkurza? Jak te foki i wieloryby rozłoza się tuż przy samej wodzie choć wcale do niej nie maja zamiaru wchodzić,a reszta musi slalomem ich omijać :o

Gość gość
co do tej wspaniałej uni to duża część jej mieszkańców sądzi, że kartofle rosną na drzewach a ogórek to warzywo co znajduje swoje odzwierciedlenie w ustawodawstwie. powodzenia na nowej drodze życia

Gość gość
*a ogórek to owoc:) niestety wbrew modzie pamietam jeszcze czym jest ogórek.

Gość gość
Bo co by nie mowic to Polska jest zasciankiem Europy a Polacy cebulakami. Sa oczywiscie nieliczni normalni ale ogol jest przerazajacy :D Ten kraj naprawde istnieje tylko teoretycznie :D To dno! A bedzie gorzej....

Gość gość
Jaka tradycja? Leżysz na plaży i morza nie widzisz bo ktoś wbił ci przed nosem parawan z myszką miki.

Gość gość
zawsze idac na plaze zabieram parawan i sie nim izoluję :) wolno mi nie mam ochoty integrowac sie z plebsem :classic_cool:

Gość gość
myszka miki jest lepsza niz jakis wytapetowany lachon z petem w zebach

Gość gość
WiochalskaPlazowiczka dziś X Mam jezioro kilka metrów od domu i nie muszę jeździć nad morze, żeby iść popływać. Poprostu uważam, że trzeba być bardzo pustym i nudnym, żebyb zwracać uwagę na takie bzdety nie wnoszące do naszego życia nic. Ani to temat do ciekawych rozmów, ani to wiedza potrzebna do czegokolwiek. PS. Parawanu też nie potrzebuje, bo mogę w każdej chwili być na plaży.

Gość gość
"polacy maja prawo do swoich tradycji i obyczajów" :D:D:D:D:D:D I owa tradycja i polskim obyczajem jest zastawienie parawanami przejscia do morza na plazy publicznej. Gratuluje wam tradycji. Obyczajow rowniez :D Hahahahahahah!!!!!!

Gość gość
alez temat jest bardzo ciekawy :) dotyczy nas i trzeba o tym rozmawiac bo jak widac ludzi boli fakt, ze plaze sa waskie ale kurde dłuuugie :) trza se wyszukac miejsce bez parawanow :D

Gość gość
He i to jest fakt. Łatwiej skrytykować niż pójść kilka metrów dalej i cieszyć się słońcem i wodą tylko dla siebie :)

Gość gość
"zawsze idac na plaze zabieram parawan i sie nim izoluję usmiech.gif wolno mi nie mam ochoty integrowac sie z plebsem" Tylko plebs nad Baltykiem siedzi :D

Gość gość
czyli wracamy do tego, ze jestesmy marudami zrzedami i tylko swoje "ja" zawsze na piedestale

Gość gość
Tylko plebs nad Baltykiem siedzi x no faktycznie :) lepiej dac zarobic chorwatom, grekom i bla bla bla niz rodakom :) jestem wiec plebs i kocham Bałtyk i zawsze zawsze rozkładam swoj ukochany, ulubiony parawanik :)

Gość gość
Was trzeba trzymac ciezka reka. I w koncu PIS z klerem to zrobi. Bedziecie tak zyc, postepowac i miec takie tradycje :D jaie wam wlasciciele wasi wymysla. Ot, chlopska, sluzalcza polska.

Gość gość
22:56 Wypad kundlu szczekać pod Budą Ruską!