Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odróżnić czy dana osoba

Polecane posty

Gość gość

Czy dana osoba jest dla mnie miła, nazbyt uprzejma dlatego że mnie lubi, od tego czy robi to złośliwie, szydzi ze mnie, nabija się itp. Dodam że nie ma podstaw do tego że mnie darzyć sympatią. Dlatego wydaje mi się że jednak ta druga opcja, chyba że bardzo jej zależy na dobrym kontakcie ze mną i do tego jednak dąży?

Gość gość
głupku :)

Gość gość
Twoja wypowiedz mi nie pomogła. Czekam na bardziej sensowne, czego może chcieć kobieta która zachowuję się w ten sposób ?

Gość gość
a skad wiesz,ze nie ma podstaw by Cię lubić? wiesz,że można lubić kogoś tak po prostu? a jak to rozpoznać czy to szczere to dokladnie trudno powiedzieć,ale fałsz chyba da sie wyczuć..i po oczach widać bo oczy nie kłamią

Gość gość
Da się wyczuć fałsz

Gość gość725
Szyderczy uśmiech da sie odróżnić od szczerego. Szczery zawsze trwa dłuzej twarz nabiera łagodniejszych rysow no i oczy jesli są szeroko otwarte i jesli nie przymyka lub mruży oczu gdy cie widzi ta osoba, to znaczy ze ma do ciebie pozytywne nastawienie.

W wypowiedzi da się wyczuć ironię...:-) plus oczywiście mowa ciała jak ktoś wyżej napisał ( mimika).