Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupota jest kochać mezczyzne

Polecane posty

Gość gość

Kobieta jest tylko rodzajem luksusowego gadżetu. Przedmiotem który się wymienia jak się zuzyje. Życie z facetem to ciągle udawanie że nie jest się człowiekiem, który ma słabości, podlega czynnikom zewnętrznym i biologicznym potrzebom. Dła nich miłość jest zabawa dla kobiety cierpieniem

Gość gość
Masz racje!!! jestem tego samego zdania, też ich nienawidze i nawet przed chwilą założyłam o nich temat:)

Gość gość
Oto dowód, wystarczy uważnie czytać co pisza: Zapamiętajcie mą radę, dbałe o wygląd kobiety: „Nigdy w obecności mężczyzn nie róbcie swej toalety.”

Gość gość
Niewiasta — jak kamienica I od tyłu, i od frontu Jeżeli już jest zniszczona, Dopomina się remontu...

Gość gość
Płeć piękna miłosne sprawy zwykle bierze bardziej serio od płci brzydkiej... Wszelki zawód kończy się u niej histerią.

Wszystko zależy od podejścia, dla mnie dbanie o siebie nie jest wymogiem, który spełniam dla mężczyzny tylko normą. Szczerze kocham wszystkie zabiegi, kocham dobrze wyglądać a najbardziej kocham mojego mężczyznę i ten zachwyt w jego oczach :) Ale Wy tu lubicie za bardzo narzekać, żeby to zrozumieć ;)

Gość gość
Gorzej jak nie posiada się środków finansowych na te zabiegi albo jak cię samochód potraci i urodę straciwsz, co wtedy koleżanko?

Mamy tak głęboką więź, że wiem że on będzie przy nie trwał, jest moim najlepszym przyjacielem. Oboje wiele poświęciliśmy, żeby być razem. A nie zawsze wyglądam dobrze - zachwyt natomiast zawsze jest w jego oczach :)

Gość gość
Po prostu faceta trzeba oszukać, dla nich liczy się tylko pierwsze wrażenie, potem tylko to pamietaja

Gość gość
Faceci nie chcą tego co moga mieć wszyscy

Gość gość
Głupota jest kochac kobiety tak szybko zmieniają partnerów :)) co nie drogie panie nie bądźcie takie święte,my tez cierpimy jak zbieracie nam majątki jak mamicie jak zdradzacie itp itd