Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, czy macie kochanków ?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze miałam kochanków, jak byłam w związku i w poprzednim małżeństwie. Od 6 lat mam mężą i nawet nie zdradzam go w myślach, przy nim tego nie potrzebuję. Jak to jest u Was ?

Gość gość
same swietoszki żadna niema

Gość gość
Nie mam jestem 10 z moim facetem i to jedyny facet którego nie zdradziłam a poprzedniego 5 lat w zwiazku zdradzalam z moja pierwsza wielka miłością przed tym 5 letnim byłam z innym chłopakiem Ok roku też go zdradzałam z tym samym co zdradzalam następnego czyli tez z tym ktorego pokochalam bardzo jako pierwsza milosc .Chyba tych dwóch nie kochałam tak jak kocham mojego męża .Teraz juz bym nie zdradziła.

Gość gość
Też nie kochałam moich byłych i zawsze byłam zakochana w moim obecnym mężu, ale on wtedy nie chciał mnie :( Zdradzałam ich, nigdy nie obiecywałam im wierności. Teraz nie zdradzam, bo mam w końcu to czego pragnęłam od 14 r.ż. ;)

Gość gość
Nie, nie mam i nigdy nie miałam, chociaż mogłam. Obecnie jestem z mężem w speracji, odezwał się do mnie mój przyjaciel zakochany we mnie od podstawówki (kontakt zerwał się po liceum). I dostał to o czym od lat myślał.