Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kaloryfery są zimne

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tego-mi jest zimno i co mam marznąc bo ktoś uważa że skoro jest lato to wyłącza ogrzewanie-przecież każdy ma w domu regulator to może skręcić na zero'a taka osoba jak ja to co ma zrobić

Gość gość
Przecież nie będę w kurtce siedzieć

Gość gość
Nie wytrzymam 29stopni tylko ręce mi marzną i stopy-jak mam zasnąć w takich warunkach-muszę znaleźć inne mieszkanie na piec i będę palić wtedy kiedy będę chciała-nikt nie będzie mi narzucał kiedy mam mieć ciepło a kiedy zimno

Gość gość
Proponuję przeprowadzkę na Karaiby lub Hawaje, tam zawsze ciepło ;) a serio to teraz w wielu mieszkaniach sa piecyki gazowe i każdy sobie grzeje kiedy chce i ile chce ;)

Gość gość
jeżeli masz problem z kaloryferem ze nie grzeja, to pomysl o jakims kotle od http://www.kolton.pl/ , wtedy będziesz mogla sama ustalac kiedy chcesz go wlaczyc a kiedy nie i zawsze mozesz mieć cieplo. To swietne rozwiazanie.

Gość gość
heheh ja mam w mieszkaniu piec CO żeby nie było - z zamkniętą komorą spalania + termostat i 3/4 roku mam stałą temperaturę :) Ale w blokach z ogrzewaniem z el-cie chyba od 1 października rusza grzanie??? Więc jeszcze kilka dni :)