Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klawy77

W jakim nastroju wstaliscie dzisiaj?

Polecane posty

Gość gość
Przeziebiona, zatoki :( a jutro do pracy

Haze dziś Nie wstałam jeszcze. Leżę w łóżku, popijam kawę i się relaksuję. 11 dochodzi, zaraz mój wróci do domu, trzeba będzie jakieś śniadanie ogarnąć. X Jak mozna lezec w lozku tak dlugo i w dodatku samej, ale dobrze ze raczki trzymasz na klawiaturze:P

Gość gość
Piosenka nawet spoko, chociaż zazwyczaj Myslovitza słucham jeśli mam ochotę na muzykę.

samotny pod 30 dziś Szukanie i ciągłe odrzucanie to jak kiepski film. X Moze powinienes zmienic srodowisko, przeprowadzic sie albo rozejrzec sie za innymi formami kontaktow miedzy ludzkich

Gość samotny pod 30
O tym Myslovitzu to ja pisałem jakby co. Ostatnio też polubiłem oglądanie animacji japońskich. Piękne romanse można uświadczyć.

wstalam raniutko jak zwykle z humorem:)),wyszlam pobiegac z psem ,posiedzialam30 minut na kafaterii (oczywscie ktosik mnie zwyzywal):(((...:))) jazda na rowerku , weszlam na kafe:)) zjem leciutki obiadek i na basen:))

gość dziś Przeziebiona, zatoki smutas.gif a jutro do pracy X Nie idz do pracy, ktos na pewno cie zastapi. Co, za duzo lodow bylo?:P

Gość samotny pod 30
Nie mam możliwości zmiany środowiska ani kasy na przeprowadzki. Nie uczę się już. Nie spotykam wielu ludzi. Wszyscy moi znajomi też samotni. W szkole i na studiach oczywiście próbowałem, ale jak próbowałem zrobić cokolwiek, od razu w panice było "zostańmy przyjaciółmi" albo ucieczka.

Gość gość
leciutki obiadek czyli co będzie na obiadek?

Klawy77 dziś Haze dziś Nie wstałam jeszcze. Leżę w łóżku, popijam kawę i się relaksuję. 11 dochodzi, zaraz mój wróci do domu, trzeba będzie jakieś śniadanie ogarnąć. X Jak mozna lezec w lozku tak dlugo i w dodatku samej, ale dobrze ze raczki trzymasz na klawiaturze jezyk.gif x Długo? O 10 się obudziłam, ledwo godzina minęła. Niedziela est, dzieci mi nie płaczą, wstawać nie muszę. A zaraz nie będę sama...

samotny pod 30 dziś O tym Myslovitzu to ja pisałem jakby co. Ostatnio też polubiłem oglądanie animacji japońskich. Piękne romanse można uświadczyć. X Tylko zebys sie nie zamknal w swojej "bobli" i zapomnial o swiecie zewnetrznym, bo to moze byc dolujace.

Gość gość
Musze isc, tylko 3 dni potem urlop wiec dam rade. To od przeciągow :p zjem se pikantny rosolek

Długo? O 10 się obudziłam, ledwo godzina minęła. Niedziela est, dzieci mi nie płaczą, wstawać nie muszę. A zaraz nie będę sama... X Rozumiem, zoneczka ze sniadankiem w lozeczku i zlizywanko bitej smietanki, muuums:P

Gość samotny pod 30
Właśnie świat zewnętrzny był dla mnie przez ostatnie 10 lat dołujący.

Rozumiem, zoneczka ze sniadankiem w lozeczku i zlizywanko bitej smietanki, muuumsjezyk.gif x Fantazjuj dalej.

gość dziś Musze isc, tylko 3 dni potem urlop wiec dam rade. To od przeciągow jezyk.gif zjem se pikantny rosolek X To wez odrobine Nalewki Babuni:D

Haze dziś Fantazjuj dalej. X Nie bez powodu ladna dziewczyna czeka w lozku:P

samotny pod 30 dziś Właśnie świat zewnętrzny był dla mnie przez ostatnie 10 lat dołujący. X Moze za duzo sobie obiecywales od poczatku. Ale z tego co piszesz, to twoi koledzy tez samotni a to oznacza ze czas gdzies wyjechac, bo bedzie to miasto starych samotnych.

Gość samotny pod 30
Niby gdzie wyjechać ? Za co ? To nie takie proste. A w mojej miejscowości ciężko kogoś znaleźć. Ja po prostu jestem brzydki. Kilka razy straszliwie się ośmieszyłem i tylko byłem pośmiewiskiem, że próbowałem coś zrobić. Znajomi też się pogodzili chyba.

Gość gość
Ja dziś wstałam wstrząśnięta niezmieszana ;) mezowski dostał tel ze nasza koleżanka rodzi i musiał zastąpić jej męża w pracy. Nie będzie go dziś cały dzień. To nic ze ja też jestem w ciąży, końcówka, musze leżeć i bezpieczniej czuje się kiedy jest ze mną albo gdzieś blisko :P tak se tylko plumkam ;)

Gość gość
całkiem spoko :) trochę zle się czułam ale teraz w normie :)

Gość gość
Ja wstałem dzisiaj bardzo wypoczęty i w dobrym humorze - wróciłem ze snu z jakąś miłą panią w klimacie postapokaliptycznym. Byłem odpowiedzialny za doprowadzenie tej pani z pkt. A do pkt. B, drony latały więc się ukrywaliśmy, na szczęście pani była bardzo piękna. Jak łomem odrywałem jakieś kraty żeby przejść dalej ona się uśmiechnęła i się obudziłem.

Nie bez powodu ladna dziewczyna czeka w lozku jezyk.gif x Ja nie czekam, ja po prostu leżę. Tak jak leżałam wczoraj i będę leżeć dzisiaj. Przez cały dzień. Co nie oznacza, że na coś czekam.

Gość samotny pod 30
Miłego dnia. Ja sobie obejrzę anime jakieś.

Gość gość
Samotny, masz prawie 30 lat i jeszcze nie zauważyłeś że chodzi o pewność siebie? Nikt nie lubi "smutasów".