Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj syn sie nie myje

Polecane posty

Gość gość

Juz nie wiem co robic...chlop 16 lat,za pannami lata,a smierdzi od niego ,jak od zula...Na zwrocona uwage- reaguje agresja,ze sie znowu dowalam.Ale on napeawde smierdzi...zreszta trudno nie smierdziec,jak sie nie myje przez 3 dni !!!! Teoria,zesmy go nie nauczyli higieny,absolutnie pada.Jako dziecko- czysciutki,codziennie kąpany,ubrania zawsze czyste,bielizna codziennie zmieniana.My,rodzice,normalnie - dbamy o higiene,prysznic,kapiel ...kurcze,a tu taki zonk !!! Co robic ????

Gość gość
Powiedz, że jest obleśny i nikt nie lubi śmierdzących ludzi a już tym bardziej dziewczyny, że skoro ty czujesz, że on śmierdzi, to inni tez czuja, zapytaj co myśli o ludziach którzy śmierdzą. To już nie dziecko, nie ma co się z nim patyczkować, jeszcze w te upały blee.

Gość gość
Ech....wszystko ,co bylo do powiedzenia- powiedzialam i klepie na okraglo,stad wieczne klotnie o to.Zastanawiam sie nad przyczyna ? Normalnie zalamana jestem

Gość gość
skoro nic nie działa, to odpuść, kiedyś jakaś laska mu na ten temat dogada, to się 5 razy dziennie zacznie troll myć

Gość gość
Bunt nastolatka . Mój brat miał to samo . Z wiekiem przesłony . Kup mu w prezencie jakieś fajne kosmetyki i powiedz żeby o siebie dbał bo nikt nie lubi przebywać z takimi ludźmi a koledzy mu raczej prawdy o jego zapachu nie powiedza

Gość gość
A wcześniej jak było z myciem? Sam się chętnie mył czy to wy na nim wymuszaliście?

Gość gość
No moze z tymi kosmetykami ,,specjalnie dla niego " sprobuje,tylko zaloze sie,ze jak w zestawie bedzie zel i dezodorant,to tylko dezodorant bedzie w uzyciu :-o Kurcze,no ja rozumiem- trudny wiek,bunt,ale na zlosc mamie bede smierdzial ???? Ciuchow,jak sila nie zedre z grzbietu,to takie smrody by nosil. Naprawde az wstyd przed ludzmi...

Gość gość
Czy ja wiem czy na złość tobie to robi? Ma po po prostu to w nosie i tyle. Jemu nie przeszkadza więc nie widzi w tym problemu jak ty.

Gość gość
Wczesniej ? Nie bylo problemow,czyscioch byl,do tego stopnia,ze nawet nie lubil paczka lukrowanego trzymac,bo mu sie rece ubrudza...jak cos jadl i kapnelo na ubranie- natychmiast sie przebieral.Wojny zaczely sie okolo 2 lata temu...trwaja nieustannie do dzis,z tym ze wtedy jeszvze huknelam i nagonilam,a teraz moge sobie huczec do woli,trzasnie drzwiami,wrzasnie,zeby sie odwalic i o !

Gość gość
Chce sam o sobie decydować więc się buntuje.

Gość gość
Przestań mu trzeszczeć, stary niech się teraz produkuje

Gość gość
Ciezko odpuscic ,jak otwiera drzwi od swojego pokoju,a fetor roznosi sie na cale mieszkanie...i kazde miejsce,w ktore pojdzie - smierdzi. Ale fakt - charakter trudny,uparty,im wiekszy nacisk - tym wiekszy opór.Ale na Boga,toz smrod ,jak z chlewu,jak moze nie przeszkadzac ????

Gość gość
No to skoro on taki anty do was to może użyj podobnej broni -czyli zero kasy od was i innych rzeczy które on uważa za oczywiste. Jak Kuba Bogu...

Gość gość
Rozłuzcie mu namiot na podwórku jak mieszkacie w domu niech tam smród śpi

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
11.17 tez mi to do glowy przychodzilo,ale niestety ,mieszkamy w bloku

Gość gość
Uwaga,uwaga !!! Syn nalewa wode do wanny ;-)

Gość gość
Śmierdziel czyli skunks - taką ma natur.

Gość gość
Bo go pogonilam od lodowki,ze z takimi czarnymi pazurami do jedzenia lezie.Wielce sie obrazil,walnal drzwiami,po ok.godzinie wylazl,wzial obcinaczke do paznokci,nalal wody do wanny i zamknal sie w lazience...ufff,bitwa wygrana....tylko po co na takie pierdy tracic tyle energii...ech...

Gość gość
Przerabialiśmy to też.Od małego kąpany co dnia id pierwszego zęba jaki wyszedł czyszone zęby a tu masz .Smód na pot ,pościel jego śmierdząca zębów nie mył bo nie czuł takiej potrzeby.Nic nie docierało :( aż poznał dziewczynę,zakochał się i raptem zmienił :)

Gość gość
Oooo,zęby to tez niezla historia...dokad dbalam - jak perelki,jak zaczal swoje bunty - prochnica,az strrrrach !!! Na szczescie dal sie namowic i ma wyleczone

Gość gość
Ewentualnie możesz powiedzieć rodzinie, znajomym a najlepiej jego znajomym, żeby wszyscy mu na to zwracali uwagę i to dość dobitnie, może ludzie tacy spoza grona domowego jakoś bardziej wzbudza w nim wstyd.

Gość gość
No i zapytaj co by pomysł o dziewczynie która śmierdzi i która się nie myje, oraz ma tłuste włosy, czy to atrakcyjne mu się wydaje, bo tak go odbiera otocznie.

Gość gość
To tez przerobione :-o ,ale dzieki za pomysly

Gość gość
Może faktycznie poproś kogoś dalszego z rodziny żeby mu dowalił tekstem typu: fu jak śmierdzisz, co ty nie wiesz do czego mydło służy? Może jak zostanie przez kogoś publicznie upokorzony to się zmieni.

Gość gość
To faktycznie uparty egzemplarz, nie czasem byk, albo baran? W każdym razie nie poddawaj się.

Gość gość
Baran,baran :-o

Gość gość
Ano właśnie :/ dlatego planując dziecko wiedziałam, by nie celować na te dwa znaki :P

Gość PomysłowaArmagilla
Jednak średniowieczny ciemnogród nie był taki ciemny. Polacy (czy też wtedy Polanie) zanim Polska przyjęła chrzest (nie wiem jak później to wyglądało) miała w zwyczaju świętować postrzyżyny, czyli chłopak 7 lat, któremu pierwszy raz w życiu ścinano włosy był dawany ojcu w opiekę, a matka do wychowania syna już się nie wtrącała :P Może wprowadzić coś w ten deseń w dzisiejszych czasach ?

Gość gość
Tez jestem tego zdania,ale my matki ,mamy zalaczony tryb nadopiekunczosci,i jak te lwice,nawet przed ojcem chcemy je chronic... I mamy to,co mamy...,bo ojciec w ktoryms momencie sie wycofuje