Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość17

Czemu sie spoznia? jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość gość17

Hej, mam 17 lat i powinnam dostac okres 5dni temu, ale w dni plodne (wyliczajac byla to owulacja) zaczelam piescic sie z partnerem, ale do seksu nie doszlo, nie dotykal mi bezposrednio kobiecosci, nie wkladal palcow, dotykal jedynie ud i blisko NIEJ...ale ja mu dotykalam, czytalam,ze mezczyzni wytwarzaja preejakulat,ale on nie mial go, bo mial suchy zoladz, a jesli mial to niewiele, on siebie tez dotykal, a pozniej mnie przez spodenki, pozniej robibilismy seks na sucho,czyli przez ubrania, nie spuszczal sie, pilnowalam sytuacji. Teraz mi sie spoznia okres 5 dni, wiem ze to niemozliwe zebym byla bo jak? Ale sb wmawiam i juz sie denerwuje od kilku dni i wgl mialam stresujacy miesiac, bolaly mnie sutki przez dwa dni, pozniej piersi-do dzis, jak sie denerwuje z powodu braku okresu od razu mam mdlosci..zachorowalam i mialam wysoka temperature, bralam aspiryne, witamine C..nawet pilam wino, aby przyspieszyc, powiedzcie czy mozliwe jest to ze jestem, bo juz sama glupieje? I w jaki sposob go przyspieszyc? Na pewno mniej stresu :)

Gość gość
Ja/pier/do/le ciemnota...

Gość gość
na 100% jesteś w ciąży

Gość gość
Dobra ciemnota, ok. Ale jestem z natury panikara i nie wiem czemu on sie spoznia, moze zamiast krytykowac napiszesz cos blyskotliwego?

Gość gość
Nie bój się. Nie jesteś w ciąży...

Gość gość17
Ciesze sie ze odpowiadacie ironicznie na to ;)

Gość gość
to nie ironia. Naprawde jesteś w ciąży.

Gość gość
Stres i leki są przyczyną opóźnienia okresu. To normalne wiec nie stresuj sie bo okres moze przesunąć sie nawet o tydzien. poczekaj jeszcze.

Gość gość
zgadzam się. 2-3 dni może się spóźniać ale nie 5. To już pewna ciąża.

Gość gość
Ej dobra, jesli chcesz kogos zastraszyc to idz na pole-wroble orzynajmniej odgonisz he he :)

Gość gość
sex na sucho ?? oświec mnie co to znaczy ?

Gość gość
Nie zgadzam się. Nawet wit c moze miec wplyw na brak okresu. Tym bardziej ze autorka pisze o stresujacym miesiacu...zwykla infekcja nosa riwniez moze opoznic okres. Nie straszcie jej bo nie jest w ciazy...

Gość gość
Do tych ktorzy strasza i odpowiadaja w sposob ironiczny,ze jestem(w sumie to mi poprawilo humor (y) ) niech nue zastraszaja, bo jesli by to oisala 12 latka, moglaby w to uwierrzyc, patrzcie co piszenie, nie spuszczal sie nie uprawialam seksu, wiec to nie byloby mozliwe, zreszta jesli myslice na serio ze jestem toalbo macie mniej niz 13 lat, albo sami nie macie o tym pojecia ;-) pozdrawiam

Gość gość
nikt jej nie straszy. Po prostu po tym co robili w czasie owulacji, jest w ciąży na pewno.

Gość gość
Jakbys uwazala na biologii zamiast uczyc sie jej w praktyce po krzakach, wiedzialabys czy jestes czy nie. Ciemnota i tyle, wiocha jakas. Szkoda ze wiekszosc polek jest taka nawet jak dorosnie.. Eh, a myslalam ze edukacja w polsce sie rozwija.

Gość gość
Dziekuje dziewczyny za podnoszace odpowiedzi. :)my to mamy problemy hehe :-)

Gość gość
ciąża jak nic

Gość gość
Ale dojrzali jestescie :) nawet na dojrzala odpoiwedz was nie stac.;-) sposrod 10 sa 2 nmalne, a niby jakbym mogla byc, konkrety, prosze-a no wlasnie ;-)

Gość gość
konkretnie i na temat. Jest jedna odpowiedź i zamykamy temat. Jesteś idiotką i dorośnij nim następnym razem coś zaczniesz robić.

Gość gość
Dobrze, poslucham sie tej madrej rady, ale z idiotka sie nie zgodze. ;)

Gość gość
nie musisz się zgadzać. Udowodniłaś to swoim pytaniem. Tyle w temacie.